Optika Clarus | Ljubljana-Rudnik | Supernova

Nova korekcijska ali sončna očala? Optika Clarus poskrbi, da boste videti izjemno! Naročite se lahko tudi na pregled vida ali celovit okulistični pregled, na voljo pa so tudi kontaktne leče.

Optika Clarus

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Popusti
Kupiš 1, dobiš 2!
Akcija v Optiki Clarus
Velja do: 4. maj 2024

Ob nakupu ENIH SONČNIH OČAL vam ŠE ENA SONČNA OČALA PODARIMO!

Več o akciji >

*Ob nakupu enih sončnih očal iz redne prodaje, stranki pripadajo še ena sončna očala brezplačno, ki so vnaprej izbrana in označena s Clarus nalepko. Oboja sončna očala morajo biti za isto stranko. Na voljo imamo ženska, moška in otroška brezplačna sončna očala. Akcija velja v vseh poslovalnicah po Sloveniji in traja od 4. 3. 2024 do 4. 5. 2024. Akcije se izključujejo, popusti se ne seštevajo.

Najširša izbira priznanih blagovnih znamk očal v Optiki Clarus

Ne dovolite, da vam težave z očmi kvarijo dan. Oglasite se v Optiki Clarus in izberite modna očala, ki odlično dopolnijo vaš slog. Prijazni strokovnjaki v Supernovi Ljubljana Rudnik vam bodo pomagali poiskati tista, ki vam odlično pristajajo. Izbirate lahko med številnimi modnimi okvirji v trendovskih barvah ali se odločite za klasičen okvir, na voljo pa so tudi športna očala in prikupna otroška očala. Vsa očala v Optiki Clarus imajo certifikat o izvoru in pristnosti izdelka, ki zagotovi, da ste kupili originalna očala. Nanje vam bodo namestili visokokakovostne leče z vašo dioptrijo – naročite lahko očala na naročilnico (»na recept«), ki ste jo dobili pri svojem okulistu, okulistični pregled pa lahko opravite tudi v sami optiki. V ponudbi so tudi kontaktne leče in tekočina za leče, povečevalne lupe ter drugi optični pripomočki.

Optika Clarus slovi po kakovostnih sončnih očalih s 100-% UV-zaščito. Od glamuroznih in elegantnih do zadnjih trendov urbane mode – vsa sončna očala v Optiki Clarus imajo pravilno optično obdelana stekla, ki zagotavljajo udobno nošenje brez vrtoglavice ali glavobola, kar je pogosto posledica slabih in poceni sončnih očal. Za ugodne nakupe očal ne zamudite sezonskih znižanj in priljubljenih akcij, kot sta »Tvoja leta, tvoj popust« ali »Kupiš 1, dobiš 2«, s katerimi vas v Optiki Clarus pogosto razvajajo.

Optika Clarus – največji center optike v Sloveniji

Optika Clarus je z 35 poslovalnicami in z več kot 100 blagovnimi znamkami očal in drugimi optičnimi pripomočki vodilni ponudnik optičnih pripomočkov v Sloveniji. Že 30 let uspešno sledi svoji viziji »Veliko vedeti, dobro videti in odlično izgledati«. V Optiki Clarus vam je na voljo več kot 7.500 različnih modelov očal več kot 100 blagovnih znamk v različnem cenovnem razponu. Izberete lahko ugodna očala po nizki ceni ali pa svoj slog izpopolnite z očali priznanih svetovnih znamk, kot so Balenciaga, Calvin Klein, Cartier, Chloe, Diesel, Dior, D&G, Escada, Guess, Gucci, Miu Miu, Police, Prada, Ray Ban, Replay, Versace in številne druge.

V vseh poslovalnicah Optike Clarus se lahko naročite na okulistični pregled ali brezplačno kontrolo vida. V sodobnih ambulantah vas bodo sprejeli najboljši specialisti okulisti in optometristi, ki vam bodo izmerili dioptrijo, ugotovili morebitne nepravilnosti vida in ustrezno strokovno svetovali pri izbiri dioptrijskih stekel in očal. Specialisti Optike Clarus se redno izpopolnjujejo in sodijo med najboljše specialiste s področja okulistike v Sloveniji.