s.Oliver | Ljubljana-Rudnik | Supernova

s.Oliver je veliko več kot samo modna znamka, saj s svojimi izdelki sooblikuje način življenja celotne družine. s.Oliver je moda za vsakogar, oblačila za vsak dan in za vse priložnosti.

s.Oliver

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 09.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda

Najnovejši modni trendi za vaše vsakdanje in poslovne kombinacije vas čakajo v trgovini s.Oliver v Nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Rudnik

QS predstavljajo trendovske in urbane kolekcije, ki črpajo navdih iz ulične mode. Poudarek je na denim izdelkih in izdelkih iz jeansa, najdemo pa tudi majice z zanimivimi potiski, puloverje in jopice. Prestižno s.Oliver linijo BLACK LABEL odlikujo izvrstni materiali in elegantni kroji, zasnovani za poslovne ženske in moške, ki želijo tudi v poslovnem svetu slediti najnovejšim modnim trendom. Poleg oblačil pa so v ponudbi tudi razni modni dodatki, kot so torbice, pasovi, denarnice, rute, šali in čevlji, ki vsako modno opravo dopolnijo do popolnosti.

Nepogrešljiva linija s.Oliver Junior sledi najbolj priljubljenim svetovnim modnim trendom in jih prilagaja otroški modi. V ponudbi lahko najdete linije za vse starosti otrok, od najmlajših pa do šolskih in mladinskih. Tudi v otroških kolekcijah je na voljo pestra ponudba modnih dodatkov, kot so usnjeni pasovi, zanimivi šali, klobuki za vse letne čase, rokavice in kape za hladnejše zimske dni ter senčniki in športne torbe.

s.Oliver – uporabna oblačila, ki jih lahko še dolgo kombinirate

s.Oliver je veliko več kot samo modna znamka, saj s svojimi izdelki sooblikuje način življenja posameznika in celotne družine, hkrati pa pri oblikovanju upošteva njihove želje in potrebe. Vsak modni kos, od osnovnih majic s kratkimi in dolgimi rokavi pa do plaščev, oblek, puloverjev in jeans hlač, prinaša v vašo garderobo sodobne modele in vsestranskost, predvsem pa je narejen za udobno nošenje.

Vsaka blagovna znamka, tako s.Oliver kot Q/S designed by, vas vsak mesec razveseli z novimi modnimi kosi po najnovejših trendih. Dvanajst modnih kolekcij na leto zagotavlja vedno svež videz, vsaka pa je narejena z mislijo na predhodne kolekcije. Modne kolekcije s.Oliver gladko prehajajo ena v drugo, tako da lahko preprosto dopolnite svojo garderobo z novimi kosi, ki odražajo duh časa, sezono in vašo individualnost. Modni dodatki, kot so torbice, pasovi, denarnice, rute, šali in čevlji, pa poskrbijo, da bo vaš styling popoln.