Betty Barclay | Ljubljana-Rudnik | Supernova

Ko gre klasična moda izven okvirjev. Betty Barclay ponuja ženstvena oblačila privlačnih krojev, ki nikoli niso dolgočasna.

Betty Barclay

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda

Dame, poigrajte se s svojim slogom

Pri Betty Barclay klasična moda dobi popolnoma novo življenje. Oblecite se elegantno, ženstveno in obenem pustite, da vaša igriva osebnost zasije v popolnem slogu. Trgovina Betty Barclay v nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Rudnik ponuja vse, kar prava dama potrebuje v svoji garderobi. Za žensko, ki uživa v modi in želi poudariti svoje ženske adute, so tu čudovite obleke za vsako priložnost, kostimi za poslovna srečanja, črtaste srajce, udobne pletenine za lahkotno posedanje v prvih jesenskih dneh, T-shirt majice, jakne, plašči in še več. Od sproščenega sloga za popoldne v mestu do elegantnega videza za posebne priložnosti, Betty Barclay je pravi naslov, ko želite blesteti v modnih kombinacijah.

Izberite slog, samozavest in ženstvenost. Betty Barclay nudi kakovostna oblačila za ženske, ki se želijo obleči izven zapisanih pravil. Slog lahko dopolnite z izvirnimi modnimi dodatki, kot so šali, kape in torbice, z novimi kolekcijami pa boste vedno v koraku s trendi. Poglejte si aktualno ponudbo v trgovini Supernova Ljubljana Rudnik.

Betty Barclay – moda za sodobno žensko z izbranim okusom

Nemška blagovna znamka Betty Barclay upodablja duh časa in življenjski slog sodobne ženske s strastjo do mode in ženstvenosti. Od poslovne mode in elegantnih oblek za posebne priložnosti do ležernih izbir za prosti čas, Betty Barclay uresničuje vizijo prefinjene modne ženske, ki ve, kaj hoče in samozavestno koraka v svet. Ponuja privlačen slog, ki vključuje visoke standarde, strokovno modno znanje in stilsko suverenost. Predvsem pa velja eno – ženska v oblačilih Betty Barclay izgleda fenomenalno.

V ponudbi Betty Barclay se lahko poigrate z modnimi kosi kolekcij za vsak letni čas in vsako priložnost. Klasični modni kosi, ki kljubujejo pravilom in se lepo kombinirajo, se bodo kmalu zapisali tudi v vaše srce. Eleganca pri Betty Barclay vsekakor dobi svežo modno preobrazbo. Začutite Betty Barclay slog v modnih trgovinah.