Sanolabor | Ljubljana-Rudnik | Supernova

Poskrbite za več energije, imunski sistem in zdravje z odlično ponudbo Sanolabor. Medicinski in ortopedski pripomočki, zdravila, prehranska dopolnila in vse za zdravo življenje.

Sanolabor

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo

Od naravnih sirupov do ortopedske obutve in še več

Olajšajte si pot do zdravja z izjemno ponudbo trgovine Sanolabor. Prijetna trgovina v nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Rudnik vam nudi bogato izbiro izdelkov za blaženje simptomov različnih zdravstvenih težav ter kakovostne medicinske pripomočke, s katerimi bo vaše življenje ob bolezni ali poškodbi lažje. Ortopedski pripomočki, zdravila brez recepta, prehranska dopolnila, kozmetika, obutev ter številni izdelki za boljše počutje prinašajo vrhunsko kakovost, varno uporabo in odlično ceno. Sanolabor je pogodbeni dobavitelj ZZZS, kar pomeni, da lahko v trgovini kupite ali si izposodite širok nabor medicinskih in tehničnih pripomočkov na zdravniško naročilnico, kot so invalidski vozički, hodulje, bergle, pripomočki za kopalnico in tako dalje.

Na voljo so tudi številni kakovostni izdelki za preventivo in splošno dobro počutje. Poskrbite za svoje zdravje še preden se kaj zaplete z vitamini in minerali za izboljšanje odpornosti, priročno potovalno lekarno, napitki za regeneracijo po športu, kozmetiko za vrhunsko nego kože, pripomočki proti alergijam in več. Potrebujete nasvet? V Sanolaborju vas vsak dan pričakajo farmacevti z bogatim strokovnim znanjem, ki vam pomagajo narediti informirano izbiro.

Številne ugodnosti

S kartico ugodnosti Sanolabor lahko ob vsakem nakupu v kateri koli prodajalni zbirate točke, ki jih nato koristite za nakup izbranih izdelkov po ugodnejših cenah ali koriščenje storitev v Sanolabor klubu povezanih. Upokojenci s kartico ugodnosti lahko v prodajalni koristijo 7 % popust, ki velja od zadnjega delovnega dne v tekočem mesecu do petega dne v naslednjem mesecu.

Več o ponudbi, akcijah in ugodnostih si lahko preberete na www.sanolabor.si, vse nakupe v spletni trgovini pa lahko tudi brezplačno prevzamete v prodajalnah Sanolabor. Sanolabor se ponaša z več kot 70-letno tradicijo.