TEDi | Ljubljana-Rudnik | Supernova

Bogati nakupi in veliko prihrankov! V TEDiju vas pričakujejo ugodni izdelki za ustvarjanje, gospodinjstvo, praznovanja, dekoracijo doma, hišne ljubljenčke in še več.

TEDi

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Dom
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Dom
Popusti
Že od 1 €
Izdelki za vrt v trgovini TEDi
Velja od: 11. april 2024

Vabljeni v trgovino TEDi kjer vas čakajo izdelki za vrt že od 1 €. 

Veliko malih zakladov po ugodni ceni

Urejen dom, ustvarjanje, čarobna praznovanja in udobno življenje. V trgovini TEDi boste našli neskončno navdiha za prijeten dan po ugodni ceni. Sprehodite se po bogato založeni trgovini v nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Rudnik in poiščite vse tiste malenkosti, ki naredijo vaš dan popoln. Verige lučk za čarobno atmosfero, plišasti medvedki, družabne igre, čudovite vaze in dišeče sveče, pribor za piknik ali veliko pisanih materialov za ustvarjanje? TEDi ima vse po odlični ceni.

V številnih kotičkih s konkurenčno, pestro in modno ponudbo po nizki ceni vas pričakujejo pripomočki in material za ustvarjanje ter vse za domače mojstre, dekoracija za dom, izdelki za prosti čas, pisarniški material in šolske potrebščine, izdelki za praznovanja in zabave, igrače, modni dodatki, kozmetika, izdelki za male živali ter ovojni papir in darilne škatle za najlepše zavita darila. V TEDiju veliko pozornosti namenjajo tudi sezonski ponudbi z veliko izdelkov za praznično dekoracijo, zabavo in ustvarjanje v vsakem letnem času. Obiščite trgovino v času novoletnih ali velikonočnih praznikov in opravite najboljše nakupe.

V TEDi-ju boste vedno našli nekaj, kar potrebujete za vaš dom

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 2004 v Dortmundu in je danes z več kot 2.250 poslovalnicami po Evropi in okoli 20.000 zaposlenimi v 8 državah eno vodilnih neprehrambenih podjetij. TEDi ponuja širok izbor izdelkov s katerimi boste lahko do potankosti opremili svoj dom. To so dekorativni izdelki, izdelki za dom, pisarniški material ali izdelki za ustvarjanje "Do it yourself," s katerimi boste postali sam svoj mojster. 

Pri TEDi-ju velja načelo, da dobro, ni nujno tudi drago. Zato sledijo gospodarskemu in trajnostnemu toku rasti in dokazujejo, da se poštene cene, dobra kakovost, trajna zaveza in raznolike ponudbe med seboj ne izključujejo. TEDi-jev lasten oddelek za upravljanje kakovosti in zunanji inštituti za testiranje, izvajajo stalna testiranja kakovosti in s tem zagotavljajo, da v prodajo ne pridejo izdelki, ki ne ustrezajo njihovim strogim zahtevam po kakovosti.