Zumma Kids | Ljubljana-Rudnik | Supernova

Dobrodošli v atraktivni svet otroške igre. Igralnica Zumma Kids je najsrečnejše mesto na svetu. Na 1.500 m2 se razprostirajo igrala in interaktivni kotički za majhne in velike otroke.

Zumma Kids

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 09.00 - 21.00
nedelja 10.00 - 21.00
Prazniki 10.00 - 20.00
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Zabava
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Zabava

Igrala, trampolini, plezalne stene in še več

Velika igralnica Zumma Kids prinaša v Supernovo Ljubljana Rudnik popolnoma novo doživetje otroške zabave. Na več kot 1.500 m2 otroke pričakajo inovativna unikatna igrala. Otroci se lahko preizkusijo v plezanju in raziskovanju ulic v TAG areni ali labirintu, uživajo na trampolinih ter raziskujejo interaktivne kotičke. Za najbolj pogumne je postavljen adrenalinski park z zibajočimi mostovi in visečimi ovirami. Igra se v Zumma Kids nikoli ne konča.

Iščete popolno lokacijo za rojstni dan? V igralnici organizirajo rojstnodnevne zabave za otroke s številnimi presenečenji, kot so zabava z milnimi mehurčki, tik-tok zabava z neonsko poslikavo obraza, mini disko ali pinjata. Medtem, ko se otroci igrajo, v Zumma restavraciji poskrbijo za odlično rojstnodnevno pogostitev. Ne samo ob rojstnem dnevu, v gostinskem kotičku ste dobrodošli vsak dan. Starši lahko poklepetate ob dobri kavi in osvežilnih napitkih, za lačne želodčke po igri pa so na voljo kosila in jedi po naročilu.

Igralnica Zumma Kids je namenjena otrokom od 4. do 15. leta, za najmlajše otroke do 3 let pa je tu Mini Zumma Kids kotiček s prilagojenimi igrali. Za vstop v igralnico je obvezna uporaba Zumma nogavičk in zapestnice, otroci pa morajo upoštevati pravila za varno igro, ki jih dobijo pri animatorjih.

Zumma Kids – najsrečnejše otroško mesto na svetu

Zumma Kids, priznana mednarodna blagovna znamka otroških igralnic in doživetij, je sedaj na voljo tudi v Sloveniji. Velika in privlačna igralnica Zumma Kids je vedno korak pred običajnimi igralnicami, ki jih najdemo v nakupovalnih centrih, saj prinaša inovativna in unikatna igrala, narejena za dolge ure otroške zabave v najboljši družbi.

Igrala Zumma Kids so razburljiva, adrenalinska in spodbujajo aktivno zabavo otrok, vendar je pri vseh igralih poskrbljeno, da so v prvi vrsti varna. Igrala so testirana in narejena skladno z evropskimi standardi, adrenalinska igrala na višini pa imajo vedno varnostne zaponke ter običajno tudi nadzor izkušenega animatorja. V lastni Zumma restavraciji poskrbijo za odlična kosila in catering rojstnodnevnih zabav z jedmi, ki jih otroci obožujejo. Igralnico Zumma Kids pogosto obišče maskota Zummajček, ki otroško  igro še bolj popestri, z veseljem pa tudi pozira pred kamero za nepozabne fotografije.

Novice
Dogajanje
Zumma april
Velja do: 30. april 2024

Pri nas v Zummi aprila ne bo deževalo! To vam lahko obljubimo. Oglejte si dodatne brezplačne programe v mesecu aprilu. 

  • Ponedeljek: ZUMMA AKCIJA 1 + 1 GRATIS 
  • Torek: DAN ZA MAMICE
  • Sreda: ZUMMA TEKME 
  • Četrtek: DAN ZA OČETE
  • Petek: ZUMMA DISCO 
  • Sobota: OBISK ZUMMA MASKOTE 
  • Nedelja: ZUMMA TEATER 

Vabljeni v najbolj zumastičen kraj na Svetu :)

Vse informacije najdete na Zumma spletni strani >>