Galileo | Ljubljana-Rudnik | Supernova

Galileo – moda za uspešne in samozavestne moške. Oblačila, obutev in modni dodatki, kot so ure, očala, torbe, denarnice, manšetni gumbi. Bodite drugačni, nosite Galileo.

Galileo

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda

Najbolj prefinjene kose za moško garderobo boste našli v trgovini Galileo!

Trgovina Galileo v Nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Rudnik vam ponuja vrhunske kolekcije oblek, hlač, majic in suknjičev, ki so namenjene nošenju na porokah, maturantskih plesih, birmi, na poslovnih srečanjih in drugih posebnih priložnostih. Brezčasna črna, elegantna siva ali moderna modra v različnih klasičnih ali modernih krojih zagotavljajo, da lahko vsak moški izbere najboljšo kombinacijo zase. Poleg poudarjene elegance, ponudbo oblačil odlikuje tudi pridih urbanosti in razni dodatki, ki dopolnijo vsako modno kombinacijo.

Oblačila in dodatki, ki so obvezni kosi za vsako moško garderobo, so na voljo po dostopnih cenah, dopolnite pa jih lahko s kvalitetnimi pasovi, elegantnimi čevlji, manšetnimi gumbi, kravatami, metuljčki in drugimi modnimi dodatki. Izdelki v prodajni ponudbi Galileo pa so idealni tudi za izbiro darila za ljubljeno osebo. Na voljo pa so tudi darilni boni v različnih denarnih vrednostih.

Galileo – vse za moškega na enem mestu

Galileo je hrvaška blagovna znamka, ki že od samega začetka s skrbno izbranim dizajnom in kakovostnimi materiali prinaša svetovne trende moške mode v garderobo sodobnega moškega. Skozi leta se je Galileo razvil v priznano kakovostno blagovno znamko, ki zaseda sam vrh v ponudbi moške mode. Modna znamka je v Slovenijo prišla leta 2015, bogato ponudbo pa lahko dobite na že več kot 11 prodajnih mestih. Uspešno sodelovanje z modno znamko Galileo gradi tudi priljubljen nekdanji slovenski smučar Jure Košir.

Galileo prinaša celovito modno ponudbo za vsakega moškega. Obleke, jakne, srajce, hlače, puloverji, T-shirt majice, čevlji, ure, očala, pasovi … ustvarjajo popoln moški slog in prinašajo vse za moškega na enem mestu. Znamka Galileo slovi predvsem po vrhunsko krojenih kakovostnih moških oblekah, ki poudarjajo moškost. Galileo pooseblja moškega 21. stoletja, poslovneža s smislom za urbani modni slog in eleganco. Seveda pa so v ponudbi tudi oblačila za bolj sproščen, športno-elegantni slog.