Bite Me | Ljubljana-Rudnik | Supernova

Ugriznite v slastno korejsko ulično hrano. Boste danes poskusili eksotična nabodalca ali vas bolj mika korejski ocvrti piščanec?

Bite Me

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 22.00
torek 09.00 - 22.00
sreda 09.00 - 22.00
četrtek 09.00 - 22.00
petek 09.00 - 22.00
sobota 08.00 - 22.00
nedelja 10.00 - 22.00
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Kategorija
Kavarne in restavracije
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Kategorija
Kavarne in restavracije

Korejska ulična hrana za prste obliznit

Doživite pristno korejsko gostoljubje v osrčju Ljubljane. V restavraciji Bite Me se priljubljena korejska kulinarika sreča z urbanim utripom nakupovalnega centra Supernova Ljubljana Rudnik.

Ste že poskusili pravo korejsko ulično hrano? V njej se prepletajo pristni azijski okusi in priročne slastne kulinarične inovacije. Na meniju restavracije Bite Me boste tako našli vrsto okusnih jedi, ki bodo zadovoljile vaše brbončice. Poskusite znameniti Bibimbap, riževo skledo, lično obloženo z raznovrstno zelenjavo ter mesnimi specialitetami ali tofujem in okusnim jajcem. Bi prigriznili nekaj na hitro? Za malico ali kosilo so kot nalašč sveže pripravljene korejske piščančje jedi, slastni corn dogi ter raznovrstna azijska nabodala z najbolj okusnimi omakami.

Vabljeni na kulinarično doživetje, ki prinaša eksplozijo okusov na vsakem grižljaju.

Bite Me – korejska restavracija z urbanim pridihom

Brez vzvišenosti in brez zadržkov – v restavraciji Bite Me vas čaka sproščeno in prijetno vzdušje, ki je kot nalašč za druženje s prijatelji, družino ali za hiter okusen obrok med nakupovanjem. Slastna korejska ulična hrana je idealna za popestritev vašega dne, saj nudi pravi presek med eksplozijo eksotičnih okusov in priročnimi prigrizki, ki potešijo lakoto in pobožajo dušo.

V restavraciji vam bodo hitro postregli s pravimi mojstrovinami korejske kulinarike. Še hitreje pa si boste obliznili prste ob vsakem grižljaju popolnega speva sočnih jedi in avtentičnih omak.

Bite Me je prav zares prostor, kjer se okusi Koreje in sodobnega življenja srečajo!