PANDORA | Ljubljana-Rudnik | Supernova

V PANDORI najdete sodoben in ženstven nakit, ki je rezultat tradicionalne izdelave in uporabe sodobne tehnologije. Zaradi edinstvenega dizajna je nakit PANDORA edinstven na svetu.

PANDORA

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Nakit in modni dodatki
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Nakit in modni dodatki

Odličen pridih prave elegance v PANDORI

V poslovalnici PANDORA v Nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Rudnik boste vedno znova navdušeni nad posebnimi novimi kolekcijami, ki sledijo najnovejšim trendom v svetu nakita. Zagotovo vas bo navdušil poseben nakit namenjen za prijateljstvo, ki ga lahko počastite z ujemajočo se kombinacijo zapestnic prijateljstva in obeske, katere lahko sami izbirate v pestri ponudbi čudovitih okraskov z različnimi pomeni. Če ste ljubitelj/-ica romantičnih detajlov ali modernih elementov, boste v PANDORI našli najlepše primere ženskega nakita.

V kolekciji PANDORA ROSE, ki je prava posebnost PANDORINE ponudbe, boste našli pridih romantične elegance v roza odtenkih nakita. ROSE kolekcija je narejena iz edinstvene mešanice rumene kovine, ki nakitu doda poseben čar. Poiščite darila po lastnem navdihu v brezčasnih kolekcijah nakita PANDORA.

Ročno izdelan in eleganten vrhunski nakit po zelo ugodnih cenah

Dejstvo je, da ima vsaka ženska svoje nepozabne trenutke, ki jih želi ohraniti. Ženstvenost in izvirnost, ki jo želi izraziti, osebno zgodbo, ki jo želi povedati. To je bilo dovolj navdiha za ustvarjanje ene najbolj priznanih blagovnih znamk nakita, ki krasi vse ženske po svetu. Pandora je blagovna znamka visokokakovostnega ročno dokončanega nakita, ki se prodaja po dostopnih cenah. Pandora ima v ponudbi poleg najbolj znanega izdelka, kateri je zapestnica z obeski tudi verižice, uhane, prstane. Sodoben in ženstven nakit kot kombinacija tradicionalne izdelave in sodobne tehnologije, je prinesel edinstven dizajn, ki je ravno tisto, zaradi česar je nakit Pandora edinstven na svetu.

Ustanovljena je bila leta 1982 s sedežem v Kopenhagnu na Danskem. Nakit Pandora se prodaja v več kot 100 državah, na 6 celinah, v več kot 7.000 trgovinah, v katerih zaposluje približno 26.000 ljudi po vsem svetu.