PANDORA | Ljubljana-Rudnik | Supernova

V PANDORI najdete sodoben in ženstven nakit, ki je rezultat tradicionalne izdelave in uporabe sodobne tehnologije. Zaradi edinstvenega dizajna je nakit PANDORA edinstven na svetu.

PANDORA

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Nakit in modni dodatki
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Nakit in modni dodatki

Odličen pridih prave elegance v PANDORI

V poslovalnici PANDORA v Nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Rudnik boste vedno znova navdušeni nad posebnimi novimi kolekcijami, ki sledijo najnovejšim trendom v svetu nakita. Zagotovo vas bo navdušil poseben nakit namenjen za prijateljstvo, ki ga lahko počastite z ujemajočo se kombinacijo zapestnic prijateljstva in obeske, katere lahko sami izbirate v pestri ponudbi čudovitih okraskov z različnimi pomeni. Če ste ljubitelj/-ica romantičnih detajlov ali modernih elementov, boste v PANDORI našli najlepše primere ženskega nakita.

V kolekciji PANDORA ROSE, ki je prava posebnost PANDORINE ponudbe, boste našli pridih romantične elegance v roza odtenkih nakita. ROSE kolekcija je narejena iz edinstvene mešanice rumene kovine, ki nakitu doda poseben čar. Poiščite darila po lastnem navdihu v brezčasnih kolekcijah nakita PANDORA.

Pandora je največja svetovna znamka nakita

Podjetje oblikuje, izdeluje in trži ročno izdelan nakit iz visokokakovostnih materialov po dostopnih cenah. Nakit Pandora se prodaja v več kot 100 državah na 6700 prodajnih mestih, vključno z več kot 2600 konceptualnimi trgovinami.

Pandora s sedežem v Kopenhagnu na Danskem zaposluje 33.000 ljudi po vsem svetu in izdeluje svoj nakit v treh proizvodnih obratih na Tajskem. Pandora je zavezana trajnosti in pridobiva reciklirano srebro in zlato za ves svoj nakit. Pandora uradno kotira na borzi NASDAQ v Kopenhagnu na Danskem.