Pustite se razvajati v unikatnem ambientu priljubljene kavarne. Z izvrstno ponudbo tort, pit, piškotov in drugih sladkih dobrot bo Lolita navdušila tudi vas.

Lolita

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 09.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Kategorija
Kavarne in restavracije
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Kategorija
Kavarne in restavracije

Na kavo in nekaj sladkega

Za marsikoga je kava užitek in ritual, zato se v kavarni Lolita trudijo svojim gostom ponuditi prvovrstno izkušnjo. Unikatna kavarna na več kot 230 m2 nudi dovolj prostora, da vsakdo najde svoj kotiček in v miru uživa v najboljši kavi, osvežilnih pijačah in mojstrsko pripravljenih sladicah.

Tako, kot je za Lolito značilno, vas tudi v nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Rudnik pričakajo vedno sveže butične sladice izpod rok slaščičarskega mojstra Gregorja Rodeta. Vsak dan si lahko v kavarni Lolita privoščite slastne pite, kolače in torte na kos ter monoporcijske tortice, ki s polnim okusom in svežimi sestavinami razvnamejo brbončice. Za vse sladkosnede so tu še sladice v kozarčku. Panna cotta, tiramisu, Monte lonček in sacher tortica v kozarčku so zares nekaj božanskega. In ko si zaželite le majhno sladko razvajanje, vas v sladki vitrini že gledajo mamljivi ježki, duhci, premium makroni in cake popsi.

Sprostite se in uživajte v prelepem ambientu. Lokalu daje prav poseben čar pridih trajnosti, saj je veliko dekoracije in opreme narejene s ponovno uporabo iz recikliranih in odpadnih materialov. Ob lepem vremenu pa zavijte tudi na velik in prostoren vrt tik ob kavarni.

Lolita – očarljiva kavarna z edinstvenim značajem

Pustite se zapeljati v svet sladkega. Lolita je tu, da s svojo unikatno podobo, posebnim ambientom in toplo dobrodošlico razvaja tudi največje gurmane in ljubitelje mojstrskih sladic.

Prva »originalna« kavarna Lolita goste že več kot 10 let razvaja na Cankarjevem nabrežju v Ljubljani. Od leta 2020 pa svoje poželjive sladice in sladke pregrehe širi še na nove lokacije po vsej Ljubljani. Le kdo ne pozna njenih pregrešnih makronov, slastnih tort, pit in drugih kremnih sladic?

Pomemben del Lolitine zgodbe so vsekakor ambienti, v katerem postrežene sladice dobijo še dodatno noto pregrešnosti. Od dodelano moderne do izjemno trajnostne, vsaka kavarna Lolita ima svojo ambientalno zgodbo in karakter, ki sega vse do zadnjega detajla. Vsaka je drugačna, posebna in po svoje očarljiva. Obiščite prav vse in se pustite razvajati. Kavarne Lolita so del gostinske verige Kaval Group, ki v svoji ponudbi vključuje vse od kavarn in slaščičarn, do prestižnih restavracij, gostiln, vinoteke ter pivnice in catering ponudbe.