Bambini | Ljubljana-Rudnik | Supernova

Bambini je trgovinica z otroškimi in nosečniškimi oblačili. Tu boste našli modna in kakovostna otroška oblačila znamke name it ter modno in urbano nosečniško modo znamke mama licious.

Bambini

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Otroci
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Otroci

Bambini ponuja najboljša nosečniška in otroška oblačila

V poslovalnici Bambini v Nakupovalnem centru Supernova Rudnik boste bodoče mamice zagotovo našle zase najbolj udobna in tudi modna nosečniška oblačila blagovne znamke mama licious, po zmernih cenah. Ko pa bo napočil veseli dan, boste lahko kupovale tudi kakovostna oblačila iz najbolj prefinjenih materialov za svojega otroka, ki jih boste našli v kolekcijah blagovne znamke name it. Za malo starejše otroke pa lahko izberete originalna oblačila znamke LEGO wear, ki bodo zagotovo navdušila vaše najmlajše.

Da starši lahko nakupujete v miru in brez nepotrebnega stresa, je v poslovalnici Bambini za vaše otroke na voljo igralni kotiček, kjer so jim na razpolago različne igrače, knjige, kocke ... Tako jim čas hitreje mine in nakupovanje je za vse prijetnejše. Vi pa se za pomoč pri izbiri lahko obrnete na prijazne prodajalce, ki vam bodo postregli z nasveti. Bambini vedno poskrbi, da je nakupovalna izkušnja v njihovi poslovalnici kar najbolj prijetna za vso družino.

Vse za otroke in bodoče mamice

V trgovinici Bambini lahko izbirate med bogato ponudbo modnih in kakovostnih otroških oblačil znamke name it danskega proizvajalca Bestseller, urbano nosečniško modo mama licious istega proizvajalca ter izbrano ponudbo originalnih LEGO wear oblačil za otroke z znanimi LEGO junaki, za najmljanjše modne navdušence je na voljo blagovna znamka Kids ONLY, Jack&Jones Junior ter barvita oblačila z živahnimi dizajni Boboli. 

Za nosečnice so na voljo kolekcije v katerih najdete hlače, krila, obleke, spodnje perilo, hlačne nogavice, pižame, zgornje dele, kopalke, zunanja oblačila, vse za dojenje, šport, pletenine in jeans. Za dojenčke so v ponudbi oblačila v velikostih 50-74 oziroma za starost 0 - 9 mesecev, kjer najdete zgornje in spodnje dele, zunanja oblačila, dodatke, vse za plažo, praznično ponudbo, komplete in osnovne kose. Prav tako je na voljo širok izbor oblačil, v velikostih 80-110, za malčke v starosti 1 - 5 leta, ter velikosti 116-164, za otroke stare 6 - 14 let.