Hiša daril | Ljubljana-Rudnik | Supernova

Darila za krst, poroko, rojstni dan ali obletnico. Hiša daril vedno preseneti z najlepšim darilom. Obiščite jih, ko ste v dilemi kaj podariti.

Hiša daril

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo

Izpolnite želje z darilom za vsako priložnost

Hiša daril je največji slovenski ponudnik daril in darilnih bonov za različne priložnosti na enem mestu. Ste v dilemi, kaj podariti za rojstni dan, maturo ali morda ob rojstvu otroka? Obiščite Hišo daril in se prepustite čarobnosti obdarovanja. Trgovina v nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Rudnik vam bo postregla z najbolj čudovitimi darili, ki iz srca povejo, koliko vam nekdo pomeni. Praznujte ljubezen z darilom ob poroki, ovekovečite vse pomembne prelomnice v življenju z izbranimi darili ob krstu, darili ob pomembni obletnici ali jubileju ter sodelavca presenetite z izvirnim darilom ob upokojitvi. Na voljo so vedno aktualna darila, darilni seti, zabavna in humorna darila, žgečkljiva in seksi darila za pare, posebna kulinarična doživetja, masaže, tematska darila ob rojstnodnevnih jubilejih in še več daril po ugodni ceni.

Popestrite vsako praznovanje s tematskimi kozarci, zabavnimi baloni in potiskanimi majicami ter poskrbite za vrhunsko dekoracijo druženja, dekliščine ali rojstnodnevne zabave. Hiša daril je pravi naslov, ko želite presenetiti najdražje. Darila vam tudi lepo zavijejo in po želji aranžirajo, za vse, ki se ne morete odločiti, pa so na voljo tudi darilni boni za več kot 1.000 vrhunskih doživetij.

Najlepša darila za vsakogar so na voljo v Hiši daril

Hiša daril je specializirana trgovina z največjo in izbrano ter edinstveno ponudbo daril, darilnih izdelkov in aranžiranih daril v državi. Hiša daril na enem mestu ponuja vse, kar želimo podariti svojim najbližjim in prijateljem. V nasprotju z drugimi trgovinami, ki ponujajo darila le kot del svoje ponudbe, je Hiša daril namenjena izključno darilnemu programu za vse priložnosti in praznike. 

V Hiši daril boste našli predvsem praktična darila, ki so pri večini najbolj priljubljena. Ko zmanjka idej, so v Hiši daril na voljo tudi že pripravljena aranžirana darila, če pa še vedno niste prepričani, izberite darilni bon. Na podlagi izkušenj in v sodelovanju z rednimi strankami v Hiši daril tudi sami pripravljajo veliko število daril, ki so plod lastnega razvoja in izdelave blagovne znamke Hiša daril.