Telemach | Ljubljana-Rudnik | Supernova

V poslovalnici Telemach Supernova vam nudijo sklepanje naročniških razmerij za družbo Telemach in sklepanje pogodb za storitev fiksni internet, televizija, telefonija. Izbirate lahko med pestro ponudbo telefonskih aparatov in dodatne opreme.

Telemach

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Kategorija
Tehnika
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Kategorija
Tehnika

Potrošniki zaupajo blagovni znamki Telemach

S širokim dosegom prek fiksnega omrežja in digitalne satelitske televizije ter ciljanimi vsebinami, zagotovljenimi prek interneta, so se podjetja skupine United Group na trgu uveljavila kot ponudniki hitrega interneta, cenovno ugodne telefonije in najbolj privlačnih vsebin, ki so naročnikom na voljo na vseh napravah in v vseh formatih. Rezultati potrošniške raziskave o zaupanju v blagovne znamke – Trusted Brand iz leta 2018 Telemach postavljajo na prvo mesto v kategoriji fiksnega interneta.

V Telemach poslovalnici v Nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Rudnik lahko plačujete račune, sklenete ali podaljšate naročniško razmerje, kupite nov mobilni aparat ali dodatno opremo, ali pa se obrnete po pomoč k usposobljenim prodajalcem. Lahko izbirate med različnimi naročniškimi paketi VEČ ali pa izberete predplačniški paket, na voljo so tudi razni dodatni paketi in sklepanje zavarovanj,  na voljo pa so tudi razni TV paketi in naročnine na internetno omrežje.

Telemach – NAJ omrežje v Sloveniji

Telemach je priljubljen ugoden ponudnik televizije, interneta in najbolje prodajane mobilne telefonije v Sloveniji. Uporabnikom zagotavlja napredne in kakovostne televizijske storitve v ločljivosti HD ter 4K, visoke hitrosti interneta in vrhunske mobilne storitve s paketi VEČ, ki svet zabave in komunikacij naredijo preprosto dostopen na vseh napravah doma ali na poti.

Z najboljšo ponudbo na trgu, najbolj kakovostno skrbjo za stranke in stalnim vlaganjem v tehnološke inovacije se Telemach lahko ponaša s storitvami najvišje kakovosti, ki zanesljivo zagotavljajo številnim zadovoljnim zasebnim in poslovnim uporabnikom.

Telemach svojim uporabnikom prinaša najboljše mobilno omrežje v Sloveniji, saj so ga rezultati testiranj postavili na prvo mesto tako pri najboljši pokritosti prenosa podatkov kot pri najboljši pokritosti z omrežjem 4G/LTE in najboljši dostopnosti podatkovnega omrežja. Raziskava Trusted Brands pa je leta 2018 Telemach razglasila za najbolj zaupanja vrednega ponudnika fiksnega interneta v Sloveniji.