Sariko | Ljubljana-Rudnik | Supernova

Izstopajte v vsakem trenutku z izdelki iz Indije, Tajske, Nepala in Indonezije. Sariko prinaša eklektično barvitost čarobne Azije v vaš dom, slog in vsakdan.

Sariko

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo

Pohištvo, oblačila in nakit s pridihom vzhodnih kultur

Dom se spremeni v osebni tempelj svobode in navdiha, ko mu dodate eksotične detajle azijskih kultur. Trgovina Sariko odpira vrata v popolnoma drugačen svet z avtentičnim pridihom Azije. Prenesite ga v svoj dom s krasnim masivnim pohištvom iz medenine, lesa in usnja, vse skupaj pa začinite z edinstvenim dekorjem, kot so originalni leseni kipci, stenske umetnine, tkanine in drugi etno izdelki, ki v dom prinašajo toplino, gostoljubje in mističnost. Za pravo popotovanje vseh čutov imajo v trgovini tudi kadila, dišavne palčke in eterična olja v najrazličnejših vonjih.

Poleg opreme in dekoracije za dom prinaša trgovina Sariko v nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Rudnik tudi vse za etno modni slog in boho način življenja. Modni kotiček je bogato založen z lahkotnimi oblekami, tunikami in kaftani iz viskoze ter drugih prijetnih materialov, ki bodo v vroča poletja vnesli pravi orientalski pridih. Dopolnite jih z originalnimi indijskimi modnimi dodatki. Barvite rute, drugačne torbice, čudovite ogrlice in drugi orientalski nakit popestrijo tudi najbolj preprosta oblačila in se lepo kombinirajo v vsaki sezoni. Poiščite nekaj posebnega zase ali presenetite najdražje z izvirnim darilom. Izdelki Sariko so odlično darilo za vse, ki želijo biti drugačni.

Popotovanje od Indije do Slovenije

Pred več kot 50 leti je iz daljne Indije pripotovala Koki Veber. Energična Indijka se je v zeleno deželo tako močno zaljubila, da se je odločila v njej ostati za vedno. Na začetku je barvitost svoje domovine predstavljala na stojnici na novoletnem sejmu v Ljubljani, kjer je z indijskimi izdelki obiskovalce tako očarala, da je kmalu odprla svojo prvo prodajalno na Petkovškovem nabrežju. Preostalo je pravzaprav zgodovina. Danes je Koki Veber namreč lastnica verige Sariko, ki ponuja indijske izdelke v večjih mestih Slovenije.

Indija je dih jemajoča dežela, ki jo preplavljajo barve, unikatni vzorci in spokojnost kulture. Da njen duh vnesete v svoje življenje, pa vam ni treba dolgo potovati in barantati v kaosu bazarjev. Trgovine Sariko vam namreč nudijo pester izbor darilnih škatlic, lahkih oblačil, mehkih rut, omamnih dišav in eteričnih olj, čudovitega nakita, ki ga premore le Azija, in nezamenljivega pohištva, ki bo v vašem domu pustilo etno pridih in vanj vneslo toplino, tudi ko je za sandale še premrzlo.