Škerjanc | Ljubljana-Rudnik | Supernova

Kakovostno pohištvo za vsak dom. Pisarniški stoli, vrtne garniture, ležalniki, mize in ostalo pohištvo z dodelanim dizajnom za sodoben življenjski slog.

Škerjanc

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo Dom
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo Dom

Pohištvo Škerjanc ustvarja moderne ambiente

Udobje se začne s kakovostno izbiro pohištva in opreme za dom. Iščete stole, jedilno garnituro ali pisarniško opremo, ki bo s svojo edinstveno podobo dopolnila vaš prefinjen slog pri izbiri notranje opreme? Razstavni salon Škerjanc v nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Rudnik vam nudi široko izbiro modernih stolov ter pohištva za dom in pisarno.

Opremite dom v minimalističnem skandinavskem slogu ali si privoščite dizajnerski stol, ki prostoru doda osebnost. Široka ponudba trgovine Škerjanc zadovolji vsak okus. Od klasičnih stolov, ki se lepo zlijejo tudi v tradicionalen dom, do modernih stolov za sodobne ambiente. Poleg notranjih in zunanjih stolov obsega ponudba trgovine Škerjanc tudi zunanje in jedilne mize, pisarniške stole in pohištvo, vrtno pohištvo iz različnih materialov ter vrtne ležalnike za brezskrbno poletno poležavanje na terasi ali balkonu.

Pohištvo Škerjanc zaznamujeta izjemna kakovost materialov in izdelave, kljub višjemu kakovostnemu razredu pa ohranja dobre cene. Oglejte si najnovejšo kolekcijo stolov in vrtnega pohištva v novi trgovini v Ljubljani.

Škerjanc zagotavlja najboljše razmerje med kakovostjo in ceno

Škerjanc je družinsko podjetje z dolgoletno tradicijo na področju izdelave stolov iz različnih materialov. Danes se podjetje razvija in širi na nova področja pohištva ter opreme za dom, z željo zagotavljati dovršeno, udobno in v vseh pogledih popolno bivalno okolje tudi za najbolj zahtevne stranke.

Pri podjetju Škerjanc se zavedajo, da so za kupca najpomembnejše tri preproste stvari: kakovost, konkurenčne cene in hitra dobava. Ceneje in kvalitetno v vsak dom je postalo vodilo pri usmerjanju in razvoju podjetja, ki s svojo elegantno ponudbo pohištva in stolov razvaja stranke že na številnih evropskih trgih. Izdelke višjega kakovostnega razreda tudi prilagajajo željam kupcev. Vsaki stranki prisluhnejo ter z znanjem in razumevanjem trendov pri notranjem oblikovanju skušajo uresničiti tudi najbolj visoko leteče želje.