Proalp | Ljubljana-Rudnik | Supernova

Kakovostna obutev, narejena v Sloveniji. Odkrijte barvito in udobno kolekcijo obutve Proalp za ženske in moške.

Proalp

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Obutev
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Obutev

Udobni čevlji Proalp za lahkoten korak

Zares udobna obutev za popolno svobodo gibanja. Obutev Proalp je prožna, zračna in prostorna, obenem pa tudi barvita in trpežna. Vaša stopala jo bodo vzljubila! Vabljeni v trgovino Proalp v Supernovi Ljubljana Rudnik. Butična ponudba čevljev slovenske blagovne znamke Proalp prinaša nekaj za vsak okus. Pomerite vrhunsko pohodniško obutev ali se pustite navdušiti z novo kolekcijo športno-elegantnih čevljev. V igrivem izboru vas poleti pričakajo zračni sandali, natikači in balerinke, pozimi pa lahko svoja stopala zavijete v toplo udobje nizkih in visokih zimskih čevljev, volnenih copat ali motorističnih škornjev.

Velika posebnost trgovine Proalp je bosonoga obutev, ki omogoča naravno gibanje stopal. Prožna in lahkotna bosonoga obutev ima tanek podplat brez dvignjenih pet in širok prstni del, tako da stopala ne utesnjuje in nudi svobodo kot pri bosi hoji. Obutev Proalp je na voljo v številkah od 36 do 50, torej so na voljo tudi večje številke, ki jih običajno težje najdemo v trgovini. V kolikor v nakupovalnem centru ne najdete svoje številke ali vam le-ta ne ustreza, vam lahko izdelajo tudi obutev po meri. Povprašajte za nasvet v trgovini.

Proalp – kakovostna obutev z lokalnim navdihom

Podjetje Proalp že od leta 1997 izdeluje kakovostno obutev za prosti čas po tradiciji slovenskega čevljarstva. Obutev je večinoma ročno izdelana in iz naravnih materialov, ki zagotovijo dobro počutje nog ter optimalno klimo v čevlju, tudi pri celodnevnem nošenju. Veliko pozornosti namenijo zunanji obliki in videzu čevlja, saj želijo, da je obutev Proalp privlačna in modna, ter da z izvirno kombinacijo barv izstopa v polnem slogu.

V podjetju razumejo, da je vsako stopalo drugačno in je včasih težko dobiti čevelj, ki se lepo prilega nogi. Zato po naročilu izdelajo obutev po meri, glede na individualne meritve in potrebe stranke. Tako lahko čevelj prilagodijo deformirani nogi zaradi 'hallux valgusa' ali visokega narta, rešijo pa tudi zagato, ko je eno stopalo bistveno večje od drugega in potrebujete različni številki čevlja.

Pri izdelavi obutve uporabljajo zgolj prvovrstne materiale, narejene v skladu z ostrimi evropskimi standardi. Podjetje je močno vpeto v lokalno okolje, vse sestavne dele za obutev pa pridobiva čim bližje, največ v Italiji in Sloveniji.