Optika Feliks | Ljubljana-Rudnik | Supernova

V Optiki Feliks je na voljo široka izbira sončnih in korekcijskih očal ter kontaktnih leč. Lahko pa se tudi naročite na okulistični pregled!

Optika Feliks

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Nakit in modni dodatki
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Nakit in modni dodatki

V Optiki Feliks je možno opraviti tudi okulistični pregled

V poslovalnici Optike Feliks v Nakupovalnem Centru Supernova Ljubljana Rudnik je v okulistični ambulanti mogoče opraviti tudi okulistični pregled, ki je v primeru nakupa novih korekcijski očal (okvir in stekla) brezplačen, sicer pa stane 35 €. Čakalna doba je od enega do sedem dni, naročilo pa je možno prek telefona. Prav tako je možno opravljati okulistični pregled namenjen nošenju kontaktnih leč ter uvajanje v njihovo uporabo. 

Na voljo za nakup pa so razne kontaktne leče, kot so Air Optix Aqua (Alcon), Clear-all-day (Clearlab), Contact Day 30 MEDI Spheric (Carl Zeiss), Pure vision (Bausch&Lomb), Soflens 59 (Bausch&Lomb) in mnoge druge. Nedavno je Optika Feliks v Nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Rudnik obogatila svojo ponudbo z lupami nemškega proizvajalca Eschenbach, ki sodi v sam svetovni vrh izdelovalcev optičnih pripomočkov. 

Bogata izbira sončnih in korekcijskih očal

Optika Feliks je optika z dolgoletno tradicijo, ki poleg prodajne ponudbe sončnih in korekcijskih očal ponuja tudi strokovne okulistične preglede. Ambulanti, ki se nahajata v Ljubljani, sta povsem novi in opremljeni z vrhunskimi aparaturami japonskega proizvajalca Nidek. Ordinacija pa je opremljena v skladu z predpisi Ministrstva za zdravje. Ker Optika Feliks prodaja samo izdelke visoke kvalitete preverjenih proizvajalcev, ji zaupa že več kot 37.000 zadovoljnih kupcev.

V poslovalnicah Optike Feliks je strankam vedno na voljo strokovno osebje, ki svetuje pri izbiri očal, glede na strankine obrazne poteze. Na voljo je izjemno bogata ponudba korekcijskih, sončnih in otroških očal ter kontaktnih leč in drugih dodatkov za očala in raznih pripomočkov, priznanih blagovnih znamk kot so Ray Ban, Versace, D&G, Vogue eyewear, Adidas eyewear, Burberry eyewear, Persol, Brendel eyewear, Oakley in mnoge druge.