Skechers | Ljubljana-Rudnik | Supernova

Udobna obutev za prosti čas in športne aktivnosti. Skechers razvaja vaše podplate z mehko spominsko peno in privlačnimi novimi modeli superg.

Skechers

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Obutev
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Obutev

Modne superge, ki se prilegajo vaši nogi

Pravijo, da ko obuješ superge Skechers, jih nikoli ne zamenjaš. Udoben anatomsko oblikovan podplat odlično podpira stopalo, tudi pri daljši hoji ali ko na nogah preživite cel dan. Pustite se razvajati v udobju mehke spominske pene in inovativno oblikovanega čevlja. Obutev Skechers je narejena za sprehode, odkrivanje novih mest in uživanje v športu. Vedno sveži modeli nove kolekcije poskrbijo, da boste ob tem videti modno v sproščenem slogu.

Poiščite najljubši par superg Skechers v Supernovi Ljubljana Rudnik. Trgovina Skechers prinaša zadnje trende priljubljene znamke z obutvijo za ženske, moške in otroke. V kolekcijah za odrasle vas pričakajo inovativni dizajn, mehke superge in vedno atraktivne barve. Modne superge za prosti čas ali športne superge za tek in dvoranske športe? Skechers vedno nudi odlično oporo za varno gibanje. Ne spreglejte kolekcije delovne obutve z ojačanim čevljem ter druge obutve za prosti čas, kot so natikači, balerinke, gležnjarji in udobni moški čevlji. Za najmlajše pa so glavna atrakcija trgovine Skechers zagotovo superge z lučkami, ki utripajo ob hoji, skakanju in igri. Ljubka otroška obutev v igrivih barvah in atraktivnih vzorcih bo navdušila ne samo vaše malčke, ampak tudi vas. Nove kolekcije vas že pričakujejo v nakupovalnem centru.

Skechers – tehnologija udobja za vaše noge

Kakovost, inovacije, udobje in popoln slog. To so načela s katerimi blagovna znamka Skechers osvaja svet športne obutve in obutve za prosti čas. Prva obutev pod znamko Skechers je na trg prišla leta 1992. To niso bile superge, temveč drvarski škornji! Šele nekaj let kasneje se je Skechers uveljavil s športnimi čevlji, ki so takoj osvojili srca rekreativnih športnikov in ljubiteljev udobne obutve. Od tekaških superg GoRun do superg za prosti čas in dolge sprehode, Skechers obutev je postala pravi hit po celem svetu. Naslednja prelomnica je bilo leto 2013, ko so pri blagovni znamki predstavili najudobnejše superge do tedaj, z vložkom iz spominske pene. Skechers Memory Foam so odprle novo ero udobja in postale ena najbolj priljubljenih obutev za delo, šport in prosti čas.

Danes blagovna znamka Skechers proda več kot 200 milijonov parov obutve letno v več kot 180 državah. Velik poudarek dajo inovacijam, ki premikajo meje udobja in obenem poskrbijo za lepši planet. Tako je nastala tudi posebna kolekcija superg iz recikliranega materiala, ki pomaga zmanjšati vpliv podjetja na okolje.