Douglas parfumerija | Ljubljana-Rudnik | Supernova

Vstopite v parfumerijo Douglas in odkrijte čudoviti svet ekskluzivnih blagovnih znamk ter vrhunskih izdelkov, ki bodo prebudili vašo očarljivost in lepoto.

Douglas parfumerija

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Lepota
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Lepota

Prvovrstna, a dostopna parfumerija

Vas navdušuje, vse kar je lepega? Vse vaše čute bo v nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Rudnik prevzela izjemna ponudba parfumerije Douglas. Pričakujte več kot izjemno pester izbor kozmetičnih izdelkov ter izdelkov za nego in lepoto, saj pri njih poskrbijo tudi za vrhunske storitve in vsak dan uresničujejo svoje poslanstvo – z njimi se vsaka ženska počuti lepo.

Izberite trendovsko senčilo, poiščite novo maskaro za trepalnice, osvežite barvo svoje šminke, odkrijte novi parfum, ob katerem se boste počutili prerojeno. Če potrebujete nasvet pri ličenju ali imate vprašanje glede nege vaše občutljive kože, vam bodo znali zelo dobro svetovati. Med raznovrstno ponudbo kakovostnih izdelkov boste pri njih gotovo našli najboljšega zase. Če izbirate darilo, pa vam ga bodo v parfumeriji Douglas tudi lepo zavili. S prvovrstno ponudbo, najnovejšimi lepotnimi trendi in nasveti ter izjemnim izborom cenjenih znamk bodo v parfumeriji Douglas vedno poskrbeli, da se boste pri njih počutili izvrstno in pretanjeno izrazili svojo lepoto.

Douglas – vodilna parfumerija v Evropi

Parfumerije Douglas so vodilna veriga parfumerij v Evropi. Njihove dolgoletno uspešno delovanje temelji na kakovostnih storitvah, svetovanju, podpori lepotnih strokovnjakov in bogati ponudbi kakovostnih in prestižnih svetovnih blagovnih znamk.

Med prvovrstno ponudbo kakovostnih kozmetičnih izdelkov lahko izbirate priljubljene izdelke znamke Douglas in druge cenjene blagovne znamke, med katerimi to tudi Hugo Boss, Gucci, Trussardi, Biotherm, YSL, Ahava, Lancome, Sisley, Caudalie, Carolina Herrera, Rituals in še bi lahko naštevali. Poslanstvo parfumerij Douglas je, da se ženske z njimi počutijo lepe. V njihovih trgovinah je lepota življenjski slog, zato vsak dan najdejo nove priložnosti, da izboljšajo življenje svojim strankam.