The Body Shop | Ljubljana-Rudnik | Supernova

Naravno dišeči, 100% vegetarijanski in na živalih nepreizkušeni lepotni izdelki že od leta 1976. Sestavine, ki bogatijo izdelke, so pridobljene s pravičnim trgovanjem. Izdelki so ustvarjeni s sodobnimi pristopi, ki zagotavljajo negovalne in hranljive izdelke za nego obraza, telesa, las in edinstvena ličila.

The Body Shop

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Lepota
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Lepota

Naravni lepotni izdelki

Pri zasnovi The Body Shop kozmetičnih izdelkov gre za preplet naravnih sestavin, starodavnih receptur in sodobne tehnologije. Naravne sestavine in ročno izdelani dodatki izvirajo iz različnih koncev sveta. Podjetje ceni spretnosti manjših pridelovalcev, rokodelcev in podeželskih zadrug, saj se zaveda, da so strokovnjaki na svojem področju. Z dodatkom strokovnega znanja skupaj ustvarjajo učinkovite izdelke.

V poslovalnici The Body Shop v Nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Rudnik lahko najdete izdelke za obraz, telo, lase, ličila in dišave. Na voljo je vse od lepotilnih olj, pilingov za telo, dezodorantov, čistilnih gelov, masažnih pripomočkov, krem proti gubam, tonikov, pa do rdečil za ustnice, maskar, črtal in senčil za oči, izdelkov za mastne, poškodovane ali suhe lase ter dišav za vas in vaš dom. V ponudbi je tudi posebna linija veganskih izdelkov, ne manjkajo pa niti izdelki za moške.

Bogatenje namesto izkoriščanja

The Body Shop zgodba se je začela leta 1976 z Anito Roddick, ki je ustanoviteljica podjetja. Prepričana je bila, da lahko s podjetjem in kakovostnimi izdelki, ki jih ustvarja, spreminja svet in dela dobra dela. S to vizijo podjetje uspešno posluje že 40 let in s svojo pristnostjo ustvarja spremembe. The Body Shop ima več kot 3000 trgovin v 65 državah in zaposluje več kot 22.000 ljudi, ki pomagajo širiti edinstveno idejo o raznoliki lepoti s kančkom humorja in resnimi nameni pomagati svetu.

Zaveza podjetja bogatiti, ne izkoriščati (Enrich Not Exploit™) je vodilo, s katerim podjetje podarja željo o bogatenju svojih izdelkov, ljudi in planeta. Podjetje sodeluje pravilno s svojimi pridelovalci in tako s pomočjo programa pravičnega trgovanja pomagajo različnim skupnostim po svetu. Vsi izdelki so 100 % vegetarijanski, z globalno kampanjo Forever Against Animal Testing in s pomočjo svojih kupcev in organizacije Cruelty Free International pa si podjetje prizadeva, da živali ne bi več trpele za človeško lepoto.