Intersport | Ljubljana-Rudnik | Supernova

Prava izbira modnih oblačil vrhunskih blagovnih znamk in športna oprema za vse športne navdušence.

Intersport

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Šport
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Šport
Popusti
-25 %
Tekaška ponudba iz Intersporta
Velja do: 24. oktober 2021

Praznujte z Intersportom 25. jubilej VW Ljubljanskega maratona!  Od 15. do 24. oktobra smo v centru Supernova za vse navdušene tekače ponovno pripravili odličen izbor tekaških oblačil in obutve s 25 % popustom na redne cene ter  opreme za tekače z 10 % popustom na redne cene.

Izbrano obutev, oblačila in športno opremo po znižanih cenah lahko kupite v prodajalni in na spletu. Popusti se ne seštevajo z drugimi akcijami in popusti in se obračunajo na blagajni.
Celotno ponudbo si lahko ogledate v spletni prodajalni www.intersport.si
. Izdelke naročene na spletu lahko prevzamete tudi v prodajalni INTERSPORT v Supernovi.

Intersport bo s svojo izjemno ponudbo v vas zagotovo prebudil športni duh!

Široka izbira in kakovostna ponudba najrazličnejše športne opreme za vsakega športnika in rekreativca je na voljo v poslovalnici Intersport, ki se nahaja v Nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Rudnik. V Intersportu bo vsak kupec imel možnost opraviti tudi video analizo stopal, v prodajalnah in pa tudi meritev na novi, napredni napravi za meritev stopal–SafeSize. Naprava je zasnovana tako, da s pomočjo analize pomaga najti idealen športni copat za vas. S takšno celovito in kakovostno storitvijo Intersport ponuja svojim kupcem največjo vrednost, saj s tem zagotavlja zadovoljstvo z nakupom.

V Intersportu je na voljo tudi outlet ponudba po znižanih cenah, s popusti celo do 50 %. Glavni cilj pa je, da motivirajo svoje kupce za aktiven življenjski slog in še večji užitek pri ukvarjanju s športom. Pripadniki vseh generacij lahko izbirajo med trenirkami in športnimi majicami, supergami in drugo športno obutvijo ter športnimi torbami, nahrbtniki, klobuki in rokavicami priznanih proizvajalcev športne opreme kot so Nike, Adidas, Under Armour, Puma, Converse, Salomon, Merrell, Dunlop, Head, Joma in Kettler.

Šport ljudem

Leta 1968 se je 10 nacionalnih organizacij povezalo v mednarodno združenje s ciljem, da ustvarijo mednarodno verigo prodajaln s športno opremo. To je organizacija, ki prinaša prednosti za kupce, zaupanje v trgovino in zadovoljstvo s ponudbo. V Parizu so pričeli postavljati prve temelje za Intersport in tako se je pričela mednarodna operacija v trgovini s športno opremo. Danes v Intersportova družina deluje že v 44 državah in zajema več kot 5600 prodajaln. 

Intersportova filozofija je preprosta: bolj kot v čem uživate, bolj pogosto in raje boste to počeli. Zato vam Intersport omogoča nakup opreme, ki vam zagotavlja maksimalno zadovoljstvo. Iz tega izvira tudi njihovo vodilo, da prinašajo šport ljudem (ang.: “Sport to the People”). Podjetje stremi k delovanju z zavedanjem, da je šport za vse, zato se trudijo biti dostopni odraslim in otrokom, profesionalcem in amaterjem.