Intersport | Ljubljana-Rudnik | Supernova

Prava izbira modnih oblačil vrhunskih blagovnih znamk in športna oprema za vse športne navdušence.

Intersport

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Šport
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Šport
Popusti
-25%
To je tvoja jesen!
Velja do: 26. september 2022

Obiščite od 22. 9. do 26. 9. 2022 prodajalno INTERSPORT v centru Supernova in se opremite za aktivno jesen. Obutev in oblačila po rednih cenah je zdaj za kar 25% cenejša. Ponudbo si lahko ogledate v spletni prodajalni www.intersport.si. Nakupujte udobno v prodajalni in na spletu. Izdelke naročene na spletu lahko prevzamete tudi v prodajalni INTERSPORT v Supernovi. Popusti se obračunajo na blagajni. Akcija velja za izdelke v zalogi.

-30%
Jesenska HIT akcija!
Velja do: 30. september 2022

INTERSPORT je za prijetne jesenske dni pripravil odličen izbor obutve, oblačil in športne opreme za 20%, 25% in celo 30% ceneje. Obiščite od 5. 9. do 30. 9. 2022 prodajalno INTERSPORT v centru Supernova. Ponudbo z več kot 400 izdelki si lahko ogledate v spletni prodajalni www.intersport.si. Nakupujte udobno v prodajalni in na spletu. Izdelke naročene na spletu lahko prevzamete tudi v prodajalni INTERSPORT v Supernovi. Popusti se obračunajo na blagajni. Akcija velja za izdelke v zalogi.

-30%
ŠOLA, PRIHAJAM!
Velja od: 12. avgust 2022

INTERSPORT je za razigran skok v šolo znižal cene širokega izbora obutve, oblačil in športne opreme za 30% in celo 40%. Obiščite od 12. 8. do 30. 9. 2022 prodajalno INTERSPORT v centru Supernova. Ponudbo z več kot 200 izdelki si lahko ogledate v spletni prodajalni www.intersport.si. Nakupujte udobno v prodajalni in na spletu. Izdelke naročene na spletu lahko prevzamete tudi v prodajalni INTERSPORT v Supernovi. Popusti se obračunajo na blagajni. Akcija velja za izdelke v zalogi.

Intersport bo s svojo izjemno ponudbo v vas zagotovo prebudil športni duh!

Široka izbira in kakovostna ponudba najrazličnejše športne opreme za vsakega športnika in rekreativca je na voljo v poslovalnici Intersport, ki se nahaja v Nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Rudnik. V Intersportu bo vsak kupec imel možnost opraviti tudi video analizo stopal, v prodajalnah in pa tudi meritev na novi, napredni napravi za meritev stopal–SafeSize. Naprava je zasnovana tako, da s pomočjo analize pomaga najti idealen športni copat za vas. S takšno celovito in kakovostno storitvijo Intersport ponuja svojim kupcem največjo vrednost, saj s tem zagotavlja zadovoljstvo z nakupom.

V Intersportu je na voljo tudi outlet ponudba po znižanih cenah, s popusti celo do 50 %. Glavni cilj pa je, da motivirajo svoje kupce za aktiven življenjski slog in še večji užitek pri ukvarjanju s športom. Pripadniki vseh generacij lahko izbirajo med trenirkami in športnimi majicami, supergami in drugo športno obutvijo ter športnimi torbami, nahrbtniki, klobuki in rokavicami priznanih proizvajalcev športne opreme kot so Nike, Adidas, Under Armour, Puma, Converse, Salomon, Merrell, Dunlop, Head, Joma in Kettler.

Šport ljudem

Leta 1968 se je 10 nacionalnih organizacij povezalo v mednarodno združenje s ciljem, da ustvarijo mednarodno verigo prodajaln s športno opremo. To je organizacija, ki prinaša prednosti za kupce, zaupanje v trgovino in zadovoljstvo s ponudbo. V Parizu so pričeli postavljati prve temelje za Intersport in tako se je pričela mednarodna operacija v trgovini s športno opremo. Danes v Intersportova družina deluje že v 44 državah in zajema več kot 5600 prodajaln. 

Intersportova filozofija je preprosta: bolj kot v čem uživate, bolj pogosto in raje boste to počeli. Zato vam Intersport omogoča nakup opreme, ki vam zagotavlja maksimalno zadovoljstvo. Iz tega izvira tudi njihovo vodilo, da prinašajo šport ljudem (ang.: “Sport to the People”). Podjetje stremi k delovanju z zavedanjem, da je šport za vse, zato se trudijo biti dostopni odraslim in otrokom, profesionalcem in amaterjem.