Intersport | Ljubljana-Rudnik | Supernova

Prava izbira modnih oblačil vrhunskih blagovnih znamk in športna oprema za vse športne navdušence.

Intersport

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Šport
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Šport
Popusti
-20%
Popust na nove kolekcije v INTERSPORTU
Velja do: 1. oktober 2023

Izberi svoje najljubše kose in unovči popust za oblačila in obutev po rednih cenah pri nakupu and 30 € od 21. septembra do 1. oktobra 2023. Izdelke naročene na spletu lahko prevzamete tudi v prodajalni INTERSPORT v Supernovi.

Prebrskaj ponudbo.

Pogoji
Popust velja od 21. 9. do 1. 10. 2023 za izdelke po rednih cenah pri nakupu nad 30 € v prodajalnah INTERSPORT po Sloveniji in v spletni trgovini. Popusti se med seboj ne seštevajo. Popust se obračuna na blagajni.
-40%
INTERSPORT: 40-% popust na izdelke McKinley!
Velja do: 1. oktober 2023

Izkoristi popust, kakršnega še ni bilo ter se obuj, obleci in opremi za jesen, polno gora, narave in pohodov. Popust te čaka od 8. 9. do 1. 10. 2023 v prodajalnah in spletni trgovini. Izdelke naročene na spletu lahko prevzamete tudi v prodajalni INTERSPORT v Supernovi.

Prebrskajte ponudbo tukaj.

Pogoji
Ponudba velja od 8. 9. do 1. 10. 2023 za izdelke znamke McKinley v prodajalnah INTERSPORT po Sloveniji in v spletni trgovini. Popusti se med seboj ne seštevajo. Popust se obračuna na blagajni.
Akcija
Intersportova akcija za šolske in športne začetke!
Velja do: 30. september 2023

Šola in treningi so pred vrati. V Intersportu samo za vas že pripravili odlično ponudbo z več kot 200  izdelkov po znižanih, akcijskih cenah. Obiščite od 10.8. do 30.9. 2023 prodajalne INTERSPORT in spletno trgovino www.intersport.si. Nakupujte udobno na spletu in v prodajalni. Izdelke naročene na spletu lahko prevzamete tudi v prodajalni INTERSPORT v Supernovi. Popusti se obračunajo na blagajni.

Intersport bo s svojo izjemno ponudbo v vas zagotovo prebudil športni duh!

Široka izbira in kakovostna ponudba najrazličnejše športne opreme za vsakega športnika in rekreativca je na voljo v poslovalnici Intersport, ki se nahaja v Nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Rudnik. V Intersportu bo vsak kupec imel možnost opraviti tudi video analizo stopal, v prodajalnah in pa tudi meritev na novi, napredni napravi za meritev stopal–SafeSize. Naprava je zasnovana tako, da s pomočjo analize pomaga najti idealen športni copat za vas. S takšno celovito in kakovostno storitvijo Intersport ponuja svojim kupcem največjo vrednost, saj s tem zagotavlja zadovoljstvo z nakupom.

V Intersportu je na voljo tudi outlet ponudba po znižanih cenah, s popusti celo do 50 %. Glavni cilj pa je, da motivirajo svoje kupce za aktiven življenjski slog in še večji užitek pri ukvarjanju s športom. Pripadniki vseh generacij lahko izbirajo med trenirkami in športnimi majicami, supergami in drugo športno obutvijo ter športnimi torbami, nahrbtniki, klobuki in rokavicami priznanih proizvajalcev športne opreme kot so Nike, Adidas, Under Armour, Puma, Converse, Salomon, Merrell, Dunlop, Head, Joma in Kettler.

Šport ljudem

Leta 1968 se je 10 nacionalnih organizacij povezalo v mednarodno združenje s ciljem, da ustvarijo mednarodno verigo prodajaln s športno opremo. To je organizacija, ki prinaša prednosti za kupce, zaupanje v trgovino in zadovoljstvo s ponudbo. V Parizu so pričeli postavljati prve temelje za Intersport in tako se je pričela mednarodna operacija v trgovini s športno opremo. Danes v Intersportova družina deluje že v 44 državah in zajema več kot 5600 prodajaln. 

Intersportova filozofija je preprosta: bolj kot v čem uživate, bolj pogosto in raje boste to počeli. Zato vam Intersport omogoča nakup opreme, ki vam zagotavlja maksimalno zadovoljstvo. Iz tega izvira tudi njihovo vodilo, da prinašajo šport ljudem (ang.: “Sport to the People”). Podjetje stremi k delovanju z zavedanjem, da je šport za vse, zato se trudijo biti dostopni odraslim in otrokom, profesionalcem in amaterjem. 

Novice
INTERSPORT: Še več izdelkov v HIT akciji!
Velja do: 30. september 2023