Cineplexx | Ljubljana-Rudnik | Supernova

Oglejte si najnovejše filmske uspešnice v novem multipleks kinu s kar 7 dvoranami in najsodobnejšo kino tehnologijo. Udobje, kot ga še niste doživeli.

Cineplexx

Delovni čas
ponedeljek 14.30 - 22.00
torek 14.30 - 22.00
sreda 14.30 - 22.00
četrtek 14.30 - 22.00
petek 14.30 - 22.30
sobota 10.30 - 22.30
nedelja 12.30 - 22.00
Prazniki 12.30 - 22.00
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Zabava
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Zabava

Nova kino izkušnja v nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Rudnik

Iščete vrhunski kino v Ljubljani? Svet filmske zabave Cineplexx vas v nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Rudnik pripelje vse do zvezd! Na kino sporedu lahko izbirate med različnimi filmskimi žanri za vsak okus. Od napetih akcijskih filmov, znanstvene fantastike in grozljivk do romantičnih komedij in risank za otroke – kino Cineplexx vam prvi ponudi najnovejše filmske uspešnice in težko pričakovane kino premiere.

Blagajna kina se odpre 30 minut pred prvo filmsko predstavo. Ob spremembah sporeda so možne tudi spremembe delovnega časa, zato preverite kino spored na: https://www.cineplexx.si/cinemas/Cineplexx-Ljubljana-Rudnik?date=2024-04-08

V 7 vrhunsko opremljenih kino dvoranah je na voljo 1.357 sedežev. Ste mislili, da je ogled filma najbolj udoben na domačem kavču? Poskusite VIP sedeže, kot so romantični sedeži za zaljubljence, VIP usnjeni sedeži z dvojnimi počivalniki za roke ali prvovrstni, širši, električno nastavljivi VIP DELUXE usnjeni sedeži z zasebno klubsko mizico in počivalnikom za noge ter se pustite prepričati v nasprotno.

Udobni sedeži in prijetno ohlajene dvorane pa so le začetek. Vse kino dvorane so opremljene z vrhunsko kino tehnologijo za popolno doživetje slike in zvoka. Že od prvega prizora se boste počutili v središču dogajanja. Ob torkih izkoristite posebno ponudbo Cineplexx torek in si privoščite ogled filma po nižji ceni, različne ugodnosti pa čakajo tudi imetnike rdeče in črne Cineplexx kartice (CBC kartica) ter člane Družinskega filmskega kluba. Vabljeni v čaroben svet filma Cineplexx!

Cineplexx – dobrodošli v naš svet kina

Cineplexx je sinonim za odlično filmsko izkušnjo, prvorazredne filmske premiere in najsodobnejšo tehnologijo kino dvoran. S kar sedmimi lokacijami v Sloveniji, v Ljubljani, Kranju, Kopru, Novem mestu, Mariboru, Celju in Murski Soboti je najbolj prepoznavno ime kino dvoran tako na domačem trgu kot širše v regiji. V kino dvoranah Cineplexx je glavna vloga rezervirana za vas. Vse dvorane kinematografov Cineplexx so sodobne, čiste in zračne, z najsodobnejšo tehnologijo zvoka in slike za res vrhunsko kino doživetje. Kino imperij Cineplexx skupno obsega kar 66 kino multipleksi v Avstriji, na Hrvaškem, v Srbiji, Sloveniji, Bosni in Hercegovini, Črni gori, Severni Makedoniji, Albaniji, na Kosovem, v Grčiji, Romuniji in Italiji, kjer zvestim filmofilom in ljubiteljem filmskih premier ponuja več kot 70.000 sedežev v več kot 460 dvoranah.

Vizija, kateri sledijo na vseh svojih lokacijah je postati središče filmske zabave, druženja, kakovostnega preživljanja časa, navdiha in izobraževanja. Kino dvorane Cineplexx lahko tudi najamete za zasebne projekcije filmov, srečanja in poslovne konference.