Calzedonia | Ljubljana-Rudnik | Supernova

Calzedonia v Sloveniji predstavlja največjo ponudbo kvalitetnih modnih in klasičnih ženskih, moških, otroških nogavic ter kopalnega programa. Calzedonia – ker je moda način življenja.

Calzedonia

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda

Kakovostne kopalke, zapeljive spalne srajce in potiskane nogavice so na voljo v trgovini Calzedonia v Nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Rudnik

Materiali, ki popolnoma ustrezajo vašemu telesu, so udobni za nošenje, perilo pa je hkrati zelo privlačno. Poleg standardne ponudbe udobnih pižam in prefinjenega spodnjega perila, kupce navdušujejo tudi posebne kolekcije, ki spremljajo številne priložnosti in praznike med letom. Vsako zimo navdušujejo nove kolekcije potiskanih kratkih, samostoječih ali najlonskih nogavic, poleti pa modni dizajni kopalk in drugih dodatkov za na plažo.

Ženske bodo v ponudbi zase lahko našle najrazličnejše modele kopalk v raznih barvah in vzorcih, kratke bombažne nogavice, najlonske hlačne nogavice, gamaše, pajkice, pižame in spodnje perilo. Moški lahko izbirajo med najrazličnejšimi potiski nogavic in raznimi modeli spodnjega perila, za otroke in dojenčke pa so na voljo pižame, nogavice, spodnje perilo, kopalke in pajkice. V poslovalnici Calzedonia v Supernovi Ljubljana Rudnik lahko na kartico zvestobe nabirate tudi točke, ki se nanjo nalagajo ob vsakem nakupu in nato izkoristite mnoge cenovne ugodnosti.

Calzedonia – nogavice in kopalke z italijanskim podpisom

Calzedonia že od leta 1986 goji mednarodno priznanje za vrhunsko kakovost na področju izdelave nogavic in kopalnega programa. Že od samega začetka vsaka modna kolekcija odraža najbolj inovativne trende na področju nogavic in kopalk, pri čemer ponuja kakovostno proizvodnjo in vedno izpopolnjen slog po dostopnih cenah. Calzedonia v svet nogavic vedno prinaša originalnost, s katero postavi modni dodatek v samo ospredje modnega sloga.

Calzedonia je z več kot 2100 prodajnimi mesti prisotna v 52 državah sveta, kjer vedno znova orje ledino in prinaša nove trende, s katerimi izpopolnjuje tudi modne izbire slavnih. Med ambasadorji znamke se tako najdejo pomembna imena, kot so Julia Roberts, Gisele Bundchen in Chiara Ferragni.