Zlatarna Celje | Ljubljana-Rudnik | Supernova

Izbrani kosi zlatega, srebrnega in diamantnega nakita, ki ostanejo za vedno. Zlatarna Celje prinaša kakovost in brezčasen dizajn popolnega nakita.

Zlatarna Celje

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Nakit in modni dodatki
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Nakit in modni dodatki

Prstani, verižice, ure in še več prestižnega nakita

Elegantna poslovalnica Zlatarne Celje v Supernovi Ljubljana Rudnik prinaša široko izbiro vrhunskega nakita za vsako priložnost. Modni uhani, verižice, zapestnice, ogrlice, obeski in prstani sestavljajo priljubljene kolekcije iz zlata in srebra, bolj mladostna kolekcija znamke Lencia pa prinaša jekleni nakit in ročne ure. Povzdignite slog v vsakem trenutku – od bleščečega nakita z diamanti za posebne priložnosti do malih kosov nakita za popolno eleganco vsak dan.

Ko želite zapečatiti ljubezen za vedno ali se že pripravljate na poroko, vas v Zlatarni Celje pričaka široka izbira zaročnih in poročnih prstanov. Od klasične zlate rinke do modernih poročnih prstanov v različnih kombinacijah zlata, v Zlatarni Celje vedno ustrežejo vašim željam. Na voljo so tudi lepa personalizirana darila za posebne priložnosti, kot je zlat ali srebrn 'Cekin za spomin' z vgraviranim osebnim sporočilom, kartica z zlato ploščico naložbenega zlata 'Moj zlati gram' ali verižica z imenom 'I Love My Name'. V poslovalnici lepo poskrbijo za svoje stranke z različnimi storitvami, kot so luknjanje ušes, graviranje nakita, odkup zlata ter čiščenje nakita. Vabljeni v svet elegance pravega nakita Zlatarne Celje na Rudniku!

Nakit s tradicijo, ki sega globoko v zgodovino

Zlatarna Celje svojo bogato zgodbo zlatarstva in izdelave nakita piše že od leta 1844, vendar segajo začetki zlatarstva na Celjskem že v daljno leto 1446, ko je Celje postalo stičišče vplivov zlatarske umetnosti vse Evrope in dobilo pogovorni naziv zlatarskega mesta.

Danes podjetje ustvarja nakit in ure za vse priložnosti pod krovno blagovno znamko Zlatarna Celje in cenovno bolj dostopno blagovno znamko izdelkov iz jekla Lencia. Podjetje ima lastno proizvodnjo in močno razvito maloprodajno mrežo, preko katere ustvari večino svojih prihodkov na domačih in tujih trgih. Zlatarna Celje svoje poslanstvo uspešno gradi na dobro znani tradiciji, kakovosti in blagovni znamki z veliko prepoznavnostjo ter široki ponudbi izdelkov.

Poleg proizvodnje in prodaje nakita se Zlatarna Celje ukvarja tudi s trgovanjem naložbenega zlata. Najbolj zvestim strankam pa je na voljo Zlata kartica, ki članom kluba zvestobe prinaša številne ugodnosti in popuste.