C&A | Ljubljana-Rudnik | Supernova

C&A je eno vodilnih evropskih podjetij, ki ponuja najsodobnejšo modo širokega izbora po ugodnih cenah.

C&A

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda
Popusti
Do -50%
Akcija v C&A
Velja od: 14. junij 2024

Znižano do - 50% popusta na izbrane artikle. Akcija velja do razprodaje zalog.

Najnovejši modni trendi vas čakajo v prodajalni C&A Supernova Ljubljana Rudnik

Trgovina C&A v Nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Rudnik je priljubljena modna destinacija za vso družino, saj ponuja odličen izbor moških, ženskih in otroških oblačil. Na izbiro je široka paleta velikosti, sodobna oblikovalska ponudba ter formalne in klasične linije in vzorci, zato so oblačila iz ponudbe C&A primerna resnično za vsako priložnost. V ponudbi ne manjka niti otroške kolekcije oblačil za vrtčevske otroke in šolarje ter trendovske kolekcije za najstnike, zato bodo med njimi lahko izbirali otroci vseh starosti.

Moški, ženske in otroci bodo v C&A našli oblačila za vse priložnosti. Bluze, obleke, hlače in majice so idealna izbira za vse formalne priložnosti, na voljo pa so tudi prefinjene kombinacije poslovnih oblek. Vsaka nova modna sezona prinaša odlične kolekcije, navdahnjene s svetovnimi modnimi trendi. Za piko na i pa so v ponudbi tudi najrazličnejši modni dodatki, ki bodo nadgradili vsak modni slog. Linije iz bio bombaža, kolekcije večjih konfekcijskih številk in oblačila za materinstvo so dodana vrednost k ponudbi, zaradi katere se stranke vedno znova vračajo v C&A.

C&A – moda za prave ljudi

Moda se nenehno spreminja, poslanstvo podjetja C&A pa ostaja ves čas enako: ponuditi privlačna, moderna in kakovostna oblačila za vso družino po ugodni ceni. Z desetimi lastnimi blagovnimi znamkami vam C&A pomaga poiskati prava oblačila za vsak trenutek in priložnost v vašem življenju. Navdih za ustvarjanje mode oblikovalci C&A črpajo ravno iz lepote in energije vsakdanjega življenja, zato so oblačila in modni dodatki prilagojeni modernemu življenjskemu slogu, se vanj lahkotno zlijejo in prinašajo udobje za dinamičen vsakdan. Cilj prav vsake modne kolekcije C&A je prinesti v življenje kupca modna oblačila, ki so obenem praktična in udobna – oblačila, ki niso narejena zgolj za videz, temveč za nošenje in uživanje v njih.

Prva trgovina C&A je v Slovenijo prišla leta 2007, od takrat pa se je doseg modne trgovine razvil v mrežo 14 poslovalnic. Pri vsakem obisku trgovine želijo pri C&A doseči, da ste videti izjemno, saj ima vsak pravico, da se počuti urejeno, in to prav vsak dan.