McDonalds | Ljubljana-Rudnik | Supernova

Vas je zagrabila lakota? Skočite na sočni burger, krompirček, solato ali sladico v legendarnega 'Meka'.

McDonalds

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 22.00
torek 09.00 - 22.00
sreda 09.00 - 22.00
četrtek 09.00 - 22.00
petek 09.00 - 22.00
sobota 08.00 - 22.00
nedelja 12.00 - 22.00
Prazniki 12.00 - 22.00
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Kavarne in restavracije
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Kavarne in restavracije

Ko vam zadiši hitra hrana

Popestrite si nakupovanje v Supernovi Ljubljana Rudnik s skokom v priljubljeno restavracijo McDonald's. Bogat meni hitre prehrane je vse prej kot dolgočasen. Na rednem meniju ne morete mimo legendarnih klasik, kot so hamburger Big Mac, Cheeseburger, piščančji McNuggetsi in slastni Wrapi, najde pa se nekaj za vsak okus, od zapriseženih ljubiteljev mesa do vegetarijancev. Svoje kosilo ali malico dopolnite z osvežujočo solato, hrustljavim krompirčkom ter osvežilno pijačo. Ste za nekaj sladkega? Privlačna ponudba sladic se vam že nasmiha. Vprašanje je le, ali boste izbrali sladoled McFlurry, McSundae ali Shake. Za otroško veselje poskrbi meni Happy Meal z igračo, če se po nakupih odpravite zjutraj, pa ne zamudite McDonald'sovega zajtrka.

Sodobna restavracija McDonald's v Supernovi Ljubljana Rudnik nudi poleg navadnih blagajn še 8 samostojnih kioskov za naročanje prek ekrana na dotik. Preskočite vrsto in uživajte v slastnih jedeh še hitreje. Za vse kavoljube je tu še McCafé, McDonald's kavarna z odlično kavo in toplimi napitki ter ekskluzivnimi torticami in sladicami.

Restavracija McDonald's se nahaja v sklopu »food courta«. Sedaj se z družbo ni treba odločiti samo za eno restavracijo. Naročite lahko iz različnih in za skupno mizo uživate v raznoliki gostinski ponudbi.

McDonald's – veriga restavracij z najboljšim razmerjem med kakovostjo in ceno

McDonald's je tako v svetu kot pri nas postal sinonim za hitro in kakovostno postrežbo hrane in pijače. V McDonald'su je kakovost najpomembnejše vodilo pri izbiri in pripravi hrane, nadgrajuje pa jo hitra in prijazna postrežba ter sodobno urejena ter brezhibno čista restavracija. Visoke standarde pri pripravi hrane v McDonald'sovih restavracijah dosegajo tudi tako, da za svoje izdelke uporabljajo samo najboljše sestavine ter sodelujejo z izbranimi, uveljavljenimi in zanesljivimi dobavitelji. Skozi vse leto vam v restavraciji McDonald's ponujajo tudi ekskluzivno ponudbo jedi in zanimive promocije ter s tem še dodatno popestrijo bogato standardno ponudbo.

Restavracije McDonald's odlikuje najsodobnejša notranja oprema, brezplačen dostop do omrežja Wi-Fi, vpeljujejo pa se tudi nove tehnologije priprave hrane in postrežbe.