Mr. Pet | Ljubljana-Rudnik | Supernova

Kakovostna ponudba za male živali razvaja vaše hišne ljubljenčke. Hrana in oprema za pse in mačke, vse za akvarij ali terarij in še več ponudbe za pravo domače živalsko kraljestvo.

Mr. Pet

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo

Mr. Pet ve, kako razveseliti navihane tačke

Dobrodošli v najbolj prijazni trgovini za hišne ljubljenčke. Ne glede na to, ali pridno skrbite za kužka, mucko, glodavce, ptice, ribe, želve ali plazilce, Mr. Pet ima bogato ponudbo hrane, opreme in pripomočkov, da bo vašim živalcam vedno udobno in lepo. Trgovina v nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Rudnik vam ponuja širok izbor suhe in mokre hrane za pse in mačke najbolj priznanih blagovnih znamk, dietno hrano, hrano za ptice in druge male živali ter mačje in pasje priboljške, ko želite nagraditi vaše male kosmatince. Za veliko igrivih sprehodov so na voljo klasični in modni povodci, izberete pa lahko tudi prikupno ležišče, posode za hrano, kletke, igrače za male živali, mačje praskalnike ter vso opremo za akvarij ali terarij.

Velika prednost trgovine Mr. Pet je strokovno znanje, ki ga ima osebje. Vedno lahko vprašate za nasvet glede opreme, hrane ter kako pravilno skrbeti za vaše ljubljenčke. Od izbire peska in izdelkov za nego in čistočo živali do vzdrževanja akvarija ali učinkovitega boja proti klopom in bolham, trgovci pri Mr. Petu dobro poznajo ponudbo in vedo, kaj imajo domače živali najraje. Obiščite jih v trgovini.

V Mr. Petu so hišni ljubljenčki vedno dobrodošli

Mr. Pet je blagovna znamka podjetja Pet Network SI, d. o. o., ki je bilo ustanovljeno leta 2004, danes pa šteje že 20 poslovalnic po vsej Sloveniji. Bistvena prednost blagovne znamke Mr. Pet je širok izbor kakovostnih izdelkov, ugodne cene, uvajanje novosti in sledenje svetovnim trendom pri oskrbi malih živali, kar kupcem omogoča možnost prilagojenega nakupa specifičnim potrebam hišnih ljubljenčkov.

Ker si vaši domači ljubljenčki zaslužijo le najboljše, lahko v trgovini Mr. Pet izbirate med priznanimi blagovnimi znamkami 4Pet / WolfPack, Barking Heads, Ontario, Isegrim, Taste of the Wild, Natural Trainer, Trainer Fitness3 / Natural Trainer Sensitive, Almo Nature, Beutenah, OK Cat Passion in drugimi. Z včlanitvijo v klub Mr. Pet pa si pridobite še dodatne ekskluzivne akcije, popuste in ugodnosti. V Mr. Petu je prav vsak ljubljenček del velike in ljubeče družine!