H&M | Ljubljana-Rudnik | Supernova

H&M – svetovna modna znamka za ženske, moške in otroke. Multinacionalka je znana po svojem sodelovanju z najslavnejšimi modnimi oblikovalci, zagotavlja modo in kvaliteto po najboljši ceni.

H&M

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda

Obiščite H&M v nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Rudnik

V poslovalnici H&M v Nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Rudnik boste lahko našli najrazličnejše modele oblek, kavbojk, majic, kril in hlač za formalne ali vsakodnevne priložnosti. H&M ponudba zajema tudi trendovsko perilo, nedrčke, spodnje hlače in nočne obleke, širok izbor kopalk in dodatkov za na plažo. Na voljo je tudi bogata zbira različnih modnih dodatkov in nakita, od zapestnic, ogrlic, prstanov pa do okraskov za lase. H&M ponuja tudi kolekcijo športnih dodatkov kot so torbe, superge, gamaše, športna oblačila in ​​trenirke, pa tudi različne druge dodatke za vadbo. 

Zaradi pogostih popustov in dostopne mode  postaja H&M priljubljena nakupovalna destinacija. V H&M kolekcijah boste našli prav vse: cvetlične vzorce, živalski potisk, črte ali pike, zelo klasične ali pa najbolj moderne kose. H&M je veliko pozornosti namenil tudi kvaliteti oblačil, ki so povečini narejeni iz mehke tkanine in organskega bombaža.

H&M – hitra moda z vizijo trajnosti

Blagovna znamka H&M je z več kot 4.700 prodajalnami v več kot 50 državah po vsem svetu postala prepoznavna ikona kakovostne hitre mode po najbolj dostopnih cenah. Vodilo blagovne znamke H&M je ustvarjanje kakovostne vrhunske mode, ki sledi svetovnim trendom in je obenem dostopna prav vsakomur. Oblačila in modni dodatki H&M pomagajo posamezniku izraziti svoj osebni slog ter se odlično spojijo z njegovim življenjem. Navdih H&M črpa z ulice, ustvarja pa tudi modne kolekcije v sodelovanju z velikimi imeni iz sveta mode, kot so Balmain, Giambattista Valli, Erdem, Kenzo, Moschino, Karl Lagerfeld, Versace, Jimmy Choo in drugi.

Pri znamki H&M so še posebej ponosni na trajnostni razvoj, ki prežema bistvo znamke. Izdelki kolekcije Conscious vsebujejo vsaj 50 % trajnostnih materialov, kot sta organski bombaž in recikliran poliester, zavzemajo pa se za še večji izkoristek materialov iz trajnostnih virov. Uvajajo čistejšo, pravično in transparentno proizvodnjo, poudarek pa namenjajo tudi spremembi v potrošništvu s spodbujanjem nege oblačil, popravil in recikliranja. V trgovino H&M lahko tako prinesete vrečo svojih starih oblačil in v zameno prejmete popust pri naslednjem nakupu.