Čokoladni atelje Dobnik | Ljubljana-Rudnik | Supernova

Vrhunske ročno izdelane čokolade in druge čokoladne dobrote. Čokoladni atelje Dobnik vas razvaja z božanskimi pralineji, ekskluzivnimi čokoladami in slastnimi tortami iz najboljših sestavin.

Čokoladni atelje Dobnik

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo

Okusite najboljše note prave čokolade

Čokoladna nebesa obstajajo, nahajajo se v nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Rudnik. Izbrani okusi najboljše čokolade vas razveselijo v čokoladnici Dobnik. Čokoladni atelje Dobnik je butična trgovina, kjer lahko okusite le najboljšo kakovostno čokolado in iz nje narejene čokoladne poslastice. Pravi ljubitelji čokolade ne morete mimo veličastnih čokoladnih tablic iz žlahtne temne, mlečne ali bele čokolade z raznimi dodatki. Ko si zaželite nekaj posebnega, poskusite kolekcijo temnih čokolad s poreklom Gold Grand Cru, ki so narejene iz najbolj prestižnih kakavovih zrn.

Ob posebnih praznovanjih podarite bomboniero s polnjenimi pralineji najrazličnejših okusov. Od klasičnega nugata, čokoladne kreme in krispijev do bolj drznih alkoholnih pralin in čokoladnih trufflov. Ne pozabite tudi na rojstnodnevno ali poročno torto, ki jo lahko prav tako naročite v Čokoladnem ateljeju Dobnik. Stopite v čokoladne sanje in se posladkajte s pravo čokolado slovenske izdelave.

Čokoladni atelje Dobnik – prva čokoladnica v Sloveniji

Čokoladni atelje Dobnik je družinsko podjetje z več kot 25-letno tradicijo izdelave čokoladnih izdelkov. Po navdihu belgijskih čokoladerjev je družina Dobnik v Žalcu odprla prvo čokoladno delavnico in tako na slovenskem začela z bogato tradicijo izdelave čokolade. Čokolada in čokoladni izdelki Dobnik slovijo po izjemno visoki kakovosti in skrbno izbranih naravnih sestavinah. V čokoladnici pripravljajo ročno izdelane čokoladne izdelke z uporabo prave čokolade in brez dodajanja konzervansov, kar zagotovi popoln in pristen okus čokolade. Skladno z letnim časom in novimi trendi neprestano preizkušajo nove recepte in nove kombinacije okusov, zato vas ob obisku čokoladnih ateljejev Dobnik poleg redne ponudbe čokoladnih tablic, bombonjer s pralineji in tort vedno preseneti nova ekskluzivna ponudba. V ateljeju prisegajo na črno čokolado z visoko vsebnostjo kakavovih delov, ki pozitivno vpliva na zdravje človeka.

Obiščete jih lahko v čokoladnicah v Ljubljani, Celju in Žalcu. V vseh čokoladnicah in čokoladnih ateljejih Dobnik lahko poskusite tudi zaščitene specialitete Čokoladnega ateljeja Dobnik: Prešernove fige (suhe fige v kremi, prelite s čokolado) in Frančeve čvešpe (suhe slive polnjene z orehom, prevlečene s kremo in čokolado).