Pepco | Ljubljana-Rudnik | Supernova

Najboljša in najugodnejša izbira mode, dekoracije in izdelkov za dom. Odkrijte priljubljene kolekcije po ugodni ceni v trgovini PEPCO.

Pepco

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Dom Moda Otroci
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Dom Moda Otroci

Vedno nekaj novega po najboljši ceni

Želite pri svojih nakupih prihraniti? PEPCO je pravi raj za vaše ugodne nakupe. Otroška oblačila, pripomočki za kuhanje, izdelki za kopalnico in dekoracijo doma – PEPCO prinaša kakovostno in raznoliko ponudbo najnovejših trendov po ugodni ceni. Vsak obisk trgovine v nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Rudnik vas bo na novo navdušil. Modna ponudba sledi trendom – od božičnih puloverjev do kopalk in prikupnih otroških kompletov za prvi šolski dan, odkrijte vedno nove kolekcije, v katerih bo cela družina videti fenomenalno. PEPCO kolekcija je narejena iz kakovostnih materialov, med najbolj priljubljenimi kosi pa so zagotovo tisti iz 100 % bombaža.

Poleg oblačil po ugodni ceni PEPCO prinaša atraktivno sezonsko ponudbo za dom in prosti čas. Ne zamudite posebnih PEPCO akcij za valentinovo, pust, počitnice, nazaj v šolo ali božične praznike. Kakovostni pripomočki, dekoracija za dom in številni izvirni izdelki so odlična izbira za posebno vzdušje ali darilo po ugodni ceni. Kuhinjska posoda, vaze, dišeče sveče, rešitve za shranjevanje, šolske potrebščine, igrače in še več prinašajo popolne nakupe. Večino izdelkov lahko v roku 30 dni tudi zamenjate ali vrnete, če z njimi niste zadovoljni. PEPCO poskrbi za edinstveno izkušnjo ugodnih nakupov.

PEPCO ponuja izdelke za dom in družino

PEPCO je evropska veriga diskontnih trgovin z oblačili za vso družino in gospodinjskimi izdelki po najnižjih cenah ter najbolj priljubljen ponudnik otroških oblačil in vodilni ponudnik dekorativnih izdelkov. Evropska veriga PEPCO zaposluje več kot 16.000 ljudi, od tega kar 500 na sedežu podjetja v Poznanju in 500 v distribucijskem središču. PEPCOV cilj je zgraditi podjetje na trajnosten način z osredotočanjem na več pomembnih področij razvoja, in sicer na zaposlene, kupce, dobavno verigo in podporno infrastrukturo.

V PEPCU se zavedajo vpliva lastnega razvoja tudi na naravno in družbeno okolje. Glede na to si prizadevajo, da v vseh izvedenih aktivnostih dosegajo določena pričakovanja in izpolnjujejo najvišje standarde poslovanja - dolgoročna kakovost izdelkov, storitve za stranke, odnos zaposlenih in pozitivna družbena odgovornost. Stremijo k izboljšanju kakovosti življenja tako zaposlenih, kot strank in lokalnih skupnosti, ter uvajajo spremembe in nove prakse v korist sedanjih in prihodnjih generacij.