Lucky Cat | Ljubljana-Rudnik | Supernova

Obožujete azijsko kuhinjo? Vabljeni v Lucky Cat, kjer vas vedno razvajajo okusne kitajske jedi iz voka, suši in ramen juhe. Za prste oblizniti.

Lucky Cat

Delovni čas
ponedeljek 10.30 - 21.00
torek 10.30 - 21.00
sreda 10.30 - 21.00
četrtek 10.30 - 21.00
petek 10.30 - 21.00
sobota 10.30 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Kavarne in restavracije
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Kavarne in restavracije

Doživite pristne azijske okuse po odlični ceni

Od priljubljenih kitajskih jedi pa vse do specialitet daljne Japonske. Lucky Cat je destinacija za vse ljubitelje svežih in okusnih jedi iz voka, bogatih ramen juh ter najboljših suši rolic.

Ko med obiskom Supernove Ljubljana Rudnik zapoje lakota, vam Lucky Cat postreže najboljše specialitete kitajske in japonske kulinarike. Bo danes za kosilo hrustljava raca ali sočno zapečeni piščanec v značilnih azijskih omakah, pražen riž ali bogata skleda z azijskimi rezanci? Mogoče mongolska govedina? Na meniju restavracije Lucky Cat boste našli vse največje uspešnice azijske kuhinje.

Za vse, ki obožujete japonske okuse, vam v restavraciji Lucky Cat pripravijo najboljši sushi ter bogat aromatični ramen. Izberite svoje najljubše jedi in se prepustite čarobnosti. Kuharski mojstri restavracije Lucky Cat vas vedno popeljejo na pravo kulinarično popotovanje. Skrivnost je v svežih sestavinah in tradicionalnih receptih, ki v trenutku ponesejo v osrčje mrgolečih ulic azijskih velemest.

Sprostite se v prijetnem ambientu restavracije v Supenovi Ljubljana Rudnik in uživajte v omamno dišečih okusih Kitajske in Japonske po izjemno prijazni ceni.

Lucky Cat prinaša srečo na krožniku

Preprosto, a kakovostno. Tako se glasi načelo restavracije Lucky Cat. Vrhunska kitajska restavracija, kjer vam poleg odličnih specialitet z woka postrežejo tudi bisere japonske kulinarike, kot so sushi in ramen, vas bo takoj navdušila.

Čudovita atmosfera in prijazno osebje vas bodo popeljali na pravo kulinarično doživetje v osrčje azijskih okusov. Začutite ljubezen in srečo na prav vsakem krožniku.