Tutto Capsule | Ljubljana-Rudnik | Supernova

Za vse ljubitelje dobre kave je ta trgovina obljubljena dežela s celovito ponudbo kapsul priznanih kavnih znamk za vse sisteme kavnih aparatov.

Tutto Capsule

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo

Raj za ljubitelje dobre kave

Diši po kavi? Morda se nahajate v bližini trgovine Tutto Capsule v Supernovi Ljubljana Rudnik, kjer so predani kavnim mešanicam z vsega sveta in cenjenim znamkam kave. Če radi začnete dan s skodelico poživljajočega napitka, se sprehodite med omamno dišečo ponudbo te specializirane trgovine, ki premore največjo ponudbo kavnih kapsul pri nas. Pa ne le to – pri njih si lahko zamešate kapsule s kavno mešanico po svojem okusu. Pred nakupom se le prepričajte, kakšen kavni aparat uporabljate, in zagotovo boste našli primerne za vaš model.

In zakaj je kava v kapsulah tako priljubljena? Res je enostavno uporabna, a še pomembneje je to, da v kapsule ujamejo kar 800 aromatičnih kavnih sestavin in jih ohranijo za vas vse do trenutka, ko si pripravite omamni napitek.

Tudi različne modele kavnih aparatov in druge nepogrešljive kavne pripomočke boste našli v trgovini Tutto Capsule. Poleg kave pa boste lahko pobrskali tudi med različnimi vrstami čajev in drugih toplih napitkov.

Tutto Capsule – kava za vsakogar

Blagovno znamko trgovin Tutto Capsule je ustvarila izjemna ljubezen do kave in to lahko pri njih v popolnosti občutite, saj je vse izbrano za popoln kavni užitek. Na stotine kavnih mešanic je na voljo v obliki kavnih kapsul, mlete kave ali kave v zrnu in v tabletah. Skodelico dobre kave si tako lahko pripravite na način, ki vam je najljubši. Tutto Capsule je prva trgovina v Sloveniji, kjer lahko s pomočjo združljivih kavnih kapsul sami zamešate kavo po svoji unikatni recepturi. Pestra in kakovostna ponudba prepriča tudi najzahtevnejše kavoljubce, prav tako pa so pri njih dobrodošli ljubitelji čajev in drugih toplih napitkov. Seveda je tudi ponudba kavnih aparatov in drugih pripomočkov za pripravo kave izpopolnjena po zadnjih trendih.

V trgovinah Tutto Capsule lahko izbirate med originalnimi kavnimi kapsulami Nespresso, Lavazza, Illy,  Hausbrandt, Bialetti, DolceGusto in Caffitaly. Ali pa ustvarite samosvoj okus med bogato ponudbo združljivih kavnih kapsul Caffe Borbone, Lollo Caffe, Caffe Corsini, Vergnano, Starbucks, Pagliero, L`OR, Gattopardo, Covim, HAG, DolceVita, Splendit, E-Gusto in še mnogo drugimi.