Zbirateljske karte, družabne igre, omejene izdaje stripov in mang, replike iz filmov. V TCG Parku fantazija ne pozna meja in je pravo mesto za vse zbiratelje in navdušence iger s kartami, saj pri njih organizirajo tudi dogodke.

TCG Park

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo

Obogatite zbirke kart TCG in se prepustite igri

V TCG Park boste z veseljem vstopili zaradi izjemne ponudbe zbirateljskih predmetov in izvirnih daril, ali pa se boste pridružili kateremu od dogodkov za ljubitelje iger s kartami TCG, kot so Pokemon in Yu-Gi-Oh, One Piece ali Magic the Gathering. S trgovino TCG Park, v kateri lahko obogatite svoje zbirke ter najdete različne igre in zabavne produkte, je v nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Rudnik poskrbljeno za navdihujoče 'geek' doživetje.

Pobrskajte med ponudbo ekskluzivnih zbirateljskih kart TCG. Odkrijte najljubše fantazijske figurice in plišaste igrače. Na voljo so vam omejene izdaje stripov in mang, tematska oblačila, umetniške tiskovine, družabne igre, replike iz filmov ali serij, in še bi lahko naštevali. V TCG Parku so doma vse znane znamke, kot so Marvel in Disney, DC Comic in VIZ Media.

TCG Park – kjer se srečajo igre in fantazija

TCG Park se osredotoča na vrhunsko izbiro različnih zbirateljskih in zabavnih izdelkov, povezanih s kartami TCG, animacijami, stripovsko umetnostjo in filmsko industrijo. Ponudba je zasnovana z mislijo na popolno 'geekovsko' doživetje in na sprostitev v krogu somišljenikov, ki prisegajo na zbirateljske karte TCG in se tudi udeležujejo posebnih dogodkov, delavnic in turnirjev, ki jih organizirajo v trgovini TCG Park.

Ponudbo zbirateljskih kart Pokemon, Yu-Gi-Oh, One Piece, Magic the Gathering in drugih izvirnih iger s kartami dopolnjujejo tudi druge družabne igre. Pri njih najdete figurice, plišaste igrače, omejene izdaje stripov in mang ter različne umetniške tiskovine, tematska oblačila in replike iz filmov ter serij priljubljenih blagovnih znamk, kot so Marvel, DC Comic, Disney in VIZ Media. TCG Park je več kot trgovina, saj predstavlja sproščeno okolje za druženje, izmenjavo znanja in izkušenj, pa seveda tudi za dopolnitev vaših zbirk.