Champion | Ljubljana-Rudnik | Supernova

Za zmagovalce v pravem športnem slogu. Trgovina Champion prinaša športno modo in obutev priljubljene blagovne znamke.

Champion

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Šport
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Šport

V trgovini Champion se šport združi z modo

Modna ponudba športnih oblačil Champion je živahna, atraktivna in vznemirljiva. Stopite v (športne) čevljev pravih zmagovalcev in odkrijte trendovsko športno modo s podpisom priljubljene znamke. Znamenite 'hoodie' jopice Champion, barvite T-shirt in polo majice, trenirke, vetrovke, športni nedrčki in topi, kopalke in druga kakovostna oblačila za šport in prosti čas kar kličejo po novih zmagah.

Svet Champion v nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Rudnik prinaša najnovejše kolekcije znamke Champion za ženske in moške ter bogato otroško kolekcijo in baby program z igrivimi oblačili in obutvijo za prve zmage. Za popoln slog boste v ponudbi našli tudi športno obutev, platnene superge, natikače in toplo zimsko obutev ter številne modne dodatke, kot so šali, rokavice, kape, športne torbe, kopalni plašči, brisače in vse za popoln trening. Pridobite Champion kartico ugodnosti, ki prinaša 5 % popusta na vsak nakup, v času akcij in ugodnosti pa dodatnih 5 % popusta na že znižane izdelke. Več informacij dobite v trgovini.

Champion – avtentična športna oblačila z značajem pravih zmagovalcev

Blagovna znamka Champion prihaja iz ZDA in že od leta 1919 v športno modo prinaša slog pravih zmagovalcev. Fuzija sloga in udobja v vsaki kolekciji blagovne znamke izraža moč in značaj posameznikov, ki nosijo izbrana oblačila, obutev in modne dodatke. Blagovno znamko Champion odlikujeta visoka kakovost izdelave in izjemen dizajn, narejen po zadnjih modnih smernicah uličnega športnega sloga. 

Zgodovina blagovne znamke Champion je tesno povezana s športom, kar je vodilo v številne izjemne inovacije za udobje in uspeh številnih športnih ekip. Znamka je postala znana po ustvarjanju enega najpomembnejših športnih in kultnih oblačil 20. stoletja, in sicer 'hoodieja' oziroma puloverja oz. jopice s kapuco. Ta je bil ravno pri Championu razvit iz praktičnih razlogov – kot ogrevalna oziroma dopolnilna obleka za športnike, ki so jo nosili pred in po treningu. Kot prava atletska blagovna znamka je Champion tudi prvi predstavil dvojno T-shirt majico ter zračni najlon oz. tkanino, ki je še danes na samem vrhu pri košarkarskih uniformah po vsem svetu.