Idexe | Ljubljana-Rudnik | Supernova

Oblačila, v katerih otroci izgledajo fantastično in se počutijo odlično. Italijanska znamka Idexe' prinaša najnovejše trende otroške mode za otroke od 0 do 14 let.

Idexe

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Kategorija
Otroci Moda
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Kategorija
Otroci Moda

Vedno lepo oblečeni z navihanimi trendi Idexe'

Dovolite, da otroci že zgodaj v svojem življenju vzljubijo modo in čar kombiniranja trendi oblačil. Ljubki plašči, otroški kompleti, majice, obleke in ostala oblačila Idexe' čakajo, da jih odkrijete v trgovini Supernova Ljubljana Rudnik. Stopite v svet živahnih barv, izvirnih modnih kombinacij, odličnih materialov in otroškega veselja. Od mehkih pletenin do udarnih vzorcev in ljubkih pikic, Idexe' ve, kaj je otrokom všeč. Trgovina v nakupovalnem centru je bogato založena z modo za dojenčke, malčke in starejše otroke vse do najstniških let.

Oblecite svoje male razgrajače za v vrtec, šolo, igranje s prijatelji ali posebne priložnosti. Z odlično izbiro Idexe' oblačil bo otroška garderoba vedno izstopala z modnim navdihom. Od mehkih in prikupnih bodijev za dojenčke do drzne najstniške mode, trgovina Idexe' je pravi raj za male trendsetterje in ljubitelje lepih oblačil.

Idexe' ustvarja popolna oblačila za vsak dan in vsako dogodivščino vaših malčkov

Italijanska moda, narejena za igrivost in razgibanost otroškega dne. Idexe' je italijanska blagovna znamka otroške mode, prepoznavna po izvirnih kolekcijah za otroke od 0 do 14 let. S privlačno ponudbo novih modnih trendov, svežimi modeli in izvrstno kakovostjo skrbno izbranih materialov se je Idexe' prikupil že številnim otrokom ter tudi njihovim staršem.

Blagovna znamka Idexe' je svojo pot začela leta 2000, danes pa je na voljo v več kot 200 trgovinah po celem svetu. Z željo, da bi se prav vsak deček in deklica v svojih oblačilih počutila samozavestno in izvrstno, Idexe' ustvarja oblačila in modne dodatke s poudarkom na udobju in nosljivosti. Seveda pa je prav vsaka kolekcija tako ljubka, da otroci z veseljem oblečejo nove modne kose. Strast, pozornost do detajlov, kakovost, okus in izvirnost so vrednote, s katerimi blagovna znamka živi in ustvarja prikupno otroško modo, ki je dostopna vsem, saj se zavzemajo za vedno konkurenčne zmerne cene.