Alma Ras | Ljubljana-Rudnik | Supernova

Fino spodnje in spalno perilo za vso družino vas bo navdušilo z modnimi slogi, kakovostnimi materiali in pozornostjo za detajle. Prav tako ne spreglejte izjemnih kolekcij kopalk za ženske in moške.

Alma Ras

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda

Udobno perilo in čudovite kopalke za vso družino

Dobrodošli v svetu finega spodnjega in spalnega perila za vso družino, ki se vas bo nežno dotaknilo, prav tako kot edinstvene ženske in moške kopalke iz njihove pestre ponudbe. V trgovini Alma Ras v nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Rudnik boste lahko poleg izdelkov linije Basic, ki so njihova redna ponudba, dvakrat letno odkrili tudi posebne kolekcije, ustvarjene skladno z zadnjimi svetovnimi modnimi trendi.

Prepričajte se o visoki kakovosti najboljših naravnih materialov, iz katerih šivajo modno perilo in udobne pižame blagovne znamke Alma Res. Spoznajte visoko estetiko, ki jo vnesejo v vsak kos oblačila in se prepustite brezhibnemu udobju izjemnih kolekcij za ženske, moške in otroke. Spodnje majice in topi, spodnje hlačke in bodiji, modrčki in halje, pižame in spalne srajce. V udobje in eleganco vas odenejo tudi njihova oblačila za različne priložnosti, med katerimi prednjačijo majice za vso družino in ženske obleke. Med drugim boste v trgovini Alma Ras odkrili tudi posebne izdelke za mamice in kakovosten hišni tekstil ter nogavice.

Alma Ras – vrhunska kakovost in skrb za detajle

Uspešna zgodba podjetja Alma Ras se je začela leta 1989 v Bosni in Hercegovini, in sicer v majhni, družinski delavnici, ki se je skozi desetletja razvila v vodilno podjetje z najbolj znano blagovno znamko spodnjega in spalnega perila na domačem trgu. Začetek njihove blagovne znamke so navdihnile ženske, kmalu pa so začeli izdelovati tudi perilo, pižame in druge tekstilne izdelke za moške in otroke. Leta 2021 so začeli tudi s proizvodnjo kopalk.

Šivalnice podjetja Alma Res se nahajajo v Bosni in Hercegovini, kjer v skupno 13 obratih ustvarjajo in izdelujejo široko paleto tekstilnih izdelkov iz najbolj kakovostnih materialov evropskega porekla. Zaposlujejo več kot 1300 ljudi, njihova maloprodajna mreža pa obsega butične prodajalne, franšizne in out-let trgovine ter seveda spletno prodajo. Prisotni so tudi v regiji in na slovenskem trgu, kjer so njihovi tekstilni izdelki vse bolj prepoznavni in cenjeni.