Geox | Ljubljana-Rudnik | Supernova

Priznana znamka športne obutve z edinstveno tehnologijo, ki pusti nogi dihati. Začutite svobodo gibanja s čevlji, supergami in drugo obutvijo Geox.

Geox

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Obutev
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Obutev

Modna in zračna obutev, ki diha

Podplat, ki diha, a obenem ne prepušča vode. Geox je dokaz, da je to mogoče. Kakovostna in modna obutev Geox zagotovi, da noga diha in se ne poti. Poskusite jo in začutite popolnoma novo udobje hoje. V trgovini Geox v nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Rudnik vas pričakujejo najnovejše kolekcije obutve za ženske in moške ter tudi prikupna Geox obutev za otroke. Priložnosti in elegantni čevlji, superge, škornji ter tudi jakne in puloverji sestavljajo vsestranske in funkcionalne kolekcije, patentirane za udobno nošenje.

Poiščite svoj slog v izjemni ponudbi trgovine Geox. Novi modeli, odlični materiali in inovativna tehnologija obutve so prepričali že številne stranke širom sveta. Dovolite, da prepričajo tudi vas. Ne glede na to, ali iščete obutev za dame ali gospode, deklice ali dečke, Geox ima pravi par čevljev za vaše potrebe.

Geox je vodilna blagovna znamka na mednarodnem trgu obutve za življenjski slog

Skoraj 25 let je minilo, odkar je Mario Moretti Polegato, ustanovitelj Geoxa, dobil zamisel o revolucionarni rešitvi luknjastih gumijastih podplatov svojih čevljev, da bi lahko noge ''dihale''. Skupina Geox ustvarja, proizvaja, promovira in distribuira obutev in oblačila blagovne znamke Geox, katerih glavna značilnost je uporaba inovativnih in tehnoloških rešitev, ki zagotavljajo sposobnost dihanja obutve in oblačil ter obenem ostanejo nepremočljive. Izjemni mednarodni uspeh, ki ga je Geox dosegel, je posledica tehnoloških značilnosti patentiranih čevljev in oblačil.

Zahvaljujoč tehnologiji, ki so jo razvili pri Geox-u, so zaščitili 40 različnih patentov in 25 novejših patentnih prijav, registriranih v Italiji in razširjenih na mednarodni ravni. Izdelki Geox zagotavljajo tehnične značilnosti, ki izboljšujejo udobje stopala in telesa na način, da lahko potrošniki to nemudoma zaznajo. Inovacije Geoxa izhajajo iz ustvarjanja in razvoja posebnih podplatov. Zaradi posebne membrane, ki je prepustna za pare, vendar neprepustna za vodo, lahko gumijasti podplati dihajo, usnjeni podplati čevljev pa ostanejo nepremočljivi.