Mobile Outfitters | Ljubljana-Rudnik | Supernova

Svet mobilnih dodatkov je drugačen, od kar je v igro vstopi Mobile Outfitters. V njihovi poslovalnici Erco v Supernovi Ljubljana Rudnik se stvarem streže drugače.

Mobile Outfitters

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Tehnika
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Tehnika

Doživljenjska garancija in profesionalna namestitev

Po čem se v poslovalnici Erco razlikujejo od drugih? Nudijo vam doživljensko garancijo in profesionalno namestitev. Vsi izdelki, ki jih ponujajo v poslovalnici Erco, so nameščeni s strani njihovih zaposlenih, da vam zagotovijo brezhibno zaščito in čisto zadovoljstvo. Njihovo delo temelji na vašem zaupanju, da boste brezskrbno lahko uporabljali svojo mobilno napravo. Izdelki so zasnovani v ZDA in nameščeni pred vami. Nudijo vam zaščito vojaške kvalitete, zaradi katere lahko pozabite na praske in počene ekrane.

Pri Mobile Outfitters stvarem strežejo drugače

Mobile Outfitters je unikatno podjetje v svetu mobilnih dodatkov. Vsak produkt, ki ga prodajajo, pride z doživljenjsko garancijo. Poslujejo na več kot 800 lokacijah v več kot 50 državah - ne glede na to, kam pridete, boste deležni profesionalnega odnosa za izjemno izkušnjo. Pri Mobile Outfitters verjamejo, da vsako podjetje začne z odličnim izdelkom, osebno obravnavo ter celovitostjo izkušnje. Produkti odlične kvalitete, zasnovani v ZDA, podprti z doživljenjsko zamenjavo, nastanejo pred vašimi očmi, narejeni posebno za vas, namestijo pa jih izkušeni zaposleni iz podjetja.