Aldo | Ljubljana-Rudnik | Supernova

Stopite v popolno udobje z obutvijo ALDO. Čevlji, salonarji in superge, ki navdušujejo tako z videzom kot vrhunskim prileganjem stopalu.

Aldo

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Obutev
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Obutev

Adijo boleča stopala, tukaj je ALDO

Modno, udobno in cenovno dostopno so načela, ki jih trgovina z modno obutvijo ALDO prinaša v Supernovo Ljubljana Rudnik. Izjemno priljubljena blagovna znamka obutve in modnih dodatkov je sedaj na voljo tudi v Sloveniji. Odkrijte revolucionarne modele udobne obutve v ženski in moški kolekciji ter se pustite zapeljati v najnovejše trende sezone.

Za skok v pomladne dni vas bodo v trgovini ALDO pričakali najnovejši modeli sandalov, natikačev, balerink, udobnih čevljev in modnih superg, v zimskem času pa se ne boste mogli upreti toplim škornjem, trendi gležnjarjem in elegantnim čevljem. ALDO na vsakem koraku poustvarja slog, ki blesti ne glede na priložnost. Atraktivni čevlji ALDO so postali redna izbira številnih svetovnih zvezd, med drugim Kate Middleton, Gigi Hadid, Kristen Stewart, Gabrielle Union, Taylor Swift, Jessice Alba in Jennifer Lopez. Poleg ženske in moške obutve vas v trgovini ALDO pričaka še edinstvena izbira torbic, torb, nahrbtnikov in čudovitih modnih dodatkov.

Popolno udobje tudi v visokih petah

Obujte revolucionarno inovacijo Pillow Walk, ki v ospredje postavlja predvsem modno in udobno obutev. Čevlji ALDO Pillow Walk imajo posebno penasto notranjost, nameščeno na peti in sredinskem delu stopala, torej delih, ki so med hojo najbolj na udaru. Mehki vložki omogočajo udobno hojo, blažijo udarce med hojo ter poleg udobja ponujajo dodatno stabilnost, ravnotežje in posledično večjo samozavest.

ALDO – ko se udobje združi s trendi in eleganco

ALDO je kanadska blagovna znamka čevljev, torbic in modnih dodatkov, katere glavni poudarek je združiti udoben korak z največjimi svetovnimi modnimi trendi. Skrb za kakovost, ugodne cene ter izviren in moderen dizajn so blagovno znamko ALDO hitro povzdignile na sam vrh seznama želja številnih modnih navdušenk in trendsetterjev. V ponudbi blagovne znamke ALDO vsakdo najde nekaj zase, od elegantnega sloga in poslovne obutve do zapeljivih visokih pet in udobnih sproščenih čevljev.

Prva trgovina ALDO je odprla svoja vrata leta 1972 v Montrealu, danes pa ima skupina ALDO preko 3000 poslovalnic na skoraj vseh celinah.

Blagovna znamka ALDO ne želi biti vplivna le na področju mode, temveč tudi na področju družbene odgovornosti: je prvo podnebno nevtralno podjetje z obutvijo, ki posveča posebno pozornost skrbi za okolje.