MUMU sushi bar | Ljubljana-Rudnik | Supernova

Svež, slasten in sočen suši, pripravljen pred vašimi očmi. MUMU Sushi bar vam postreže vrhunske suši rolice in poke bowle, tako v morski kot vegetarijanski različici.

MUMU sushi bar

Delovni čas
ponedeljek 10.00 - 21.00
torek 10.00 - 21.00
sreda 10.00 - 21.00
četrtek 10.00 - 21.00
petek 10.00 - 22.00
sobota 09.30 - 22.00
nedelja Zaprto
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Kategorija
Kavarne in restavracije
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Kategorija
Kavarne in restavracije

Naročite suši po svojem okusu

Obožujete suši? Potem se med obiskom nakupovalnega centra Supernova Ljubljana Rudnik morate ustaviti pri restavraciji MUMU Sushi bar. Tu vas vsak dan pričakajo sveže pripravljene in skrbno sestavljene eksotične jedi. Na rednem meniju MUMU Sushi bara lahko vedno izberete klasične Kalifornijske rolice ter druge suši specialitete, ki zadovoljijo tako gurmane kot vegetarijance. Poleg že pripravljenih jedi si lahko svoj slasten obrok sestavite tudi po lastni želji.

Si boste danes privoščili suši, nigiri, hoso maki, uramaki ali morda futomaki? Ko si zaželite nekaj drugačnega, pa vam v MUMU Sushi baru pripravijo tudi z najbolj ekskluzivne poke bowle. Z rižem ali solato, izbranimi proteinskimi sestavinami in številnimi dodatki, vsak obrok je prava eksplozija okusa. Poskusite in se pustite navdušiti.

MUMU Sushi bar – prava poslastica na poti

Prepustite se kulinaričnemu doživetju tradicionalnih okusov eksotike. Priročen MUMU Sushi bar je specializirana restavracija za suši in poke bowl. Pod rokami izurjenih mojstrov vsak dan nastajajo številne poslastice. Ne glede na to, ali obožujete klasične okuse orienta ali si želite eksperimentirati z bolj nenavadnimi kombinacijami, v MUMU Sushi baru so vam na voljo številne kombinacije sestavin in okusov. V kolikor se ne morete odločiti, dovolite mojstrom sušija, da vas presenetijo. Za malico med službo, kosilo ali prigrizek ob druženju, MUMU Sushi bar je vedno prava izbira.