Knajfi | Ljubljana-Rudnik | Supernova

Pravi japonski noži z dušo. Izberite kakovostne kuharske nože, ki vam bodo služili še dolga leta in povzdignite pripravo hrane na povsem nov nivo.

Knajfi

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo

Oster rob in gladek rez – kuhinja ni kuhinja brez dobrega noža

Priprava hrane je umetnost, ki se začne z izbiro dobrega, ostrega noža. Stopite v kraljestvo pravih japonskih nožev in dovolite, da vas kuharski navdih vodi do pravega noža za vas. Trgovina Knajfi razpolaga s široko izbiro več kot 200 različnih kuharskih nožev priznanih japonskih blagovnih znamk. Vsem japonskim nožem je skupna vrhunska izdelava, kakovostni materiali in izjemna ostrina reza, ki vsakemu kuhanju doda natančnost in prefinjenost v detajlih.

V ponudbi trgovine Knajfi v Supernovi Ljubljana Rudnik boste našli izjemno priljubljene Santoku nože, primerne za vsestransko uporabo v kuhinji, Yanagiba nože, ki so primerni za rezanje sashimija, carpaccia in pripravo sushija, Nakiri nože, ki so posebej oblikovani za rezanje zelenjave ter številne druge oblike – Kiritsuke, Petty, Bunka, Deba, Usuba in še več. Za vse, ki se šele spoznavate z japonskimi noži, priporočamo Gyuto nož, ekvivalent zahodnega kuharskega noža, ki je zaradi svoje oblike in vsestranske uporabe zares nepogrešljiv v vsaki kuhinji.

Prijazno osebje trgovine Knajfi zelo dobro pozna lastnosti vsakega japonskega noža in vam bo z veseljem priskočilo na pomoč pri izbiri. Ne glede na to, ali prvič stopate na kuharsko pot, na novo opremljate kuhinjo ali iščete popolno darilo za nadobudnega chefa v vaši družbi.

Knajfi – dom tradicionalnih japonskih nožev

Trgovina Knajfi je nastala iz velike ljubezni do hrane in žara. Med odkrivanjem sveta kulinarike in pripomočkov za pripravo hrane so se ustanovitelji tako navdušili nad japonskimi noži, da so z njimi povezano umetnost in natančnost priprave hrane želeli deliti tudi z ostalimi gurmani in kuharskimi mojstri na slovenskem trgu.

Nastala je trgovina Knajfi s široko ponudbo kakovostnih japonskih nožev številnih priznanih blagovnih znamk. V ponudbi boste našli samo izjemno kakovostne nože izdelane po pristni japonski tradiciji.

Japonski kuharji verjamejo, da gre naša duša v nože, ko jih začnemo uporabljati. Po besedah Masaharuja Morimota, nekdanjega glavnega kuharja slovite restavracije Nobu, je to miselnost čutiti še danes v sodobnem duhu japonskega kuharja. In prav s to miselnostjo deluje tudi trgovina Knajfi, kjer vsakdo lahko najde pravi nož zase in za svoje ustvarjanje v kuhinji.