Telekom Moby Style | Ljubljana-Rudnik | Supernova

Mobystyle kot pooblaščeni posrednik Telekoma Slovenije ponuja dodatno opremo za mobilnike, tu lahko sklepate ali podaljšate razmerje z družbo Telekom Slovenije. Omogočamo servisne storitve za vse vrste mobilnih aparatov ter tablic.

Telekom Moby Style

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Tehnika
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Tehnika

Sklepanje pogodb, servis, dodatna oprema in še več

V poslovalnici Mobystyle v Nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Rudnik je strankam na voljo sklepanje pogodb in prodaja za Telekom Slovenija in Izi Mobil, servis telefonov izven garancije in prodaja dodatne opreme za telefone. Na voljo je trenutno aktualna ponudba Telekoma Slovenije in Izi Mobila, kjer lahko stranke izbirajo med različnimi naročniškimi in predplačniškimi paketi, ki zajemajo različne vrste ugodnosti.

V ponudbi pa so vseskozi na voljo tudi mobilni aparati, od tistih bolj preprostih pa do najsodobnejših modelov na trgu. V Mobystyle pa lahko kupite tudi rabljene mobilne telefone in druge naprave kot je modem ali pametna ura. V kolikor pa potrebujete servis mobilnega telefona ga prinesite v poslovalnico, ali ga tja pošljite po pošte ter opišite svojo težavo, ki bo v kolikor je le mogoče kmalu urejena in to po ugodni ceni.

Mobystyle in Telekom Slovenije

Krovno podjetje Ibis Trade je bilo ustanovljeno leta 1999 in od takrat je Mobystyle uradni posrednik za Telekom in njegovo ponudbo. Danes je Mobystyle strankam na voljo v štirih poslovalnicah v Ljubljani, Kopru in Novem mestu, ter v spletni trgovini. Ekipo sestavlja 16 mladih fantov in deklet, ki so prijazni, strokovni in v svojem poslu dobro usposobljeni. 

Mobystyle je torej pooblaščen prodajalec za storitve Telekom Slovenija in Izimobil, ter nudi servis telefonov in prodaja dodatno opremo za telefone. Nudi vsa tudi izven garancijska popravila in široko izbiro dodatne opreme za telefone, ki pa je po mnenju večine kar obvezna oprema vsakega telefona. V izbor te obvezne opreme vsekakor spadajo silikonski ovoj, zaščitno steklo in etui ter polnilec za v avto, vse od naštetega in še mnogo več pa je na voljo tako v poslovalnicah kot v spletni trgovini.