Khan studio | Ljubljana-Rudnik | Supernova

Oblikovanje obrvi, odstranjevanje obraznih dlačic z metodo nitkanja, laminacija in ličenje. Khan threading & Make-up Studio nudi popolno lepotno razvajanje.

Khan studio

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Kategorija
Lepota
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Kategorija
Lepota

Z nitkanjem do vedno popolnih obrvi

Že poznate threading (nitkanje obrvi)? Gre za priljubljeno metodo oblikovanja obrvi in odstranjevanja nadležnih dlačic na obrazu z uporabo nitke. Starodavna metoda trenutno velja za eno bolj iskanih in priljubljenih tehnik v zahodnem svetu. Threading kože ne poškoduje, zato ostane ta veliko bolj gladka in mehka. V nasprotju z depilacijo se koža pri nitkanju zelo redko vname.

V salonu Khan threading & Make-up Studio so pravi strokovnjaki tehnike nitkanja. Obiščite Khan studio v Supernovi Ljubljana Rudnik in jim prepustite oblikovanje obrvi. Vaše oči bodo zablestele z natančno oblikovanimi obrvmi. V studiu lahko odstranijo vse dolžine dlačic, tudi očem neviden puhek, kar pripelje do čistih, popolnih linij obrvi. Za res vrhunski videz vašega obraza nudijo še barvanje obrvi, nitkanje brčic in odstranjevanje obraznih dlačic po celem obrazu, moški pa se lahko oglasite tudi na natančno urejanje brade. Poleg threadinga v salonu izvajajo še ličenje za vse priložnosti, laminacijo ter vihanje trepalnic z metodo lash-lift.

Khan - prvi threading studio v Sloveniji brez naročanja

Obiščite Supernovo in se prepustite spretnim rokam strokovnjakov threadinga. Vaš obraz bo hitro zasijal v naravni lepoti. V Khan threading & Make-up Studiu razumejo potrebe sodobnih strank, zato so se odločili walk-in koncept na priročnih lokacijah. Preprosto pridete, se usedete in vaše obrvi so urejene do popolnosti. Khan studio lahko najdete v središču dogajanja nakupovalnega centra, na katerokoli storitev pa se ni treba vnaprej naročiti.

Sodoben ambient, vrhunska storitev in odlična cena. Privoščite si razvajanje v lepotnem salonu, specializiranem za vaše obrvi in obraz. S profesionalno nego in natančnim oblikovanjem obrvi je Khan studio navdušil že številne privržence nitkanja. Poskusite novo metodo oblikovanja obrvi in očarajte z lepo uokvirjenim pogledom. Prav vsak dan.