Fajfar | Ljubljana-Rudnik | Supernova

Najlepši copati iz kakovostnih naravnih materialov. Naj bo udobno v usnjenih copatih, natikačih in coklah Fajfar.

Fajfar

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Obutev
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Obutev

Obujte kakovostne copate Fajfar

Obožujemo copate. Take, ki so udobni, mehki in skrbno izdelani. Na prodajni stojnici Fajfar v Supernovi Ljubljana Rudnik vas razveseli največja izbira v Sloveniji izdelanih copat iz kakovostnih naravnih materialov. Raznovrstni motivi in široka izbira barv vas bodo navdušili! Predvsem v času priprav na šolo, pred stojnico Fajfar kar mrgoli radovednih otrok, ki izbirajo nove šolske copate ali copate za vrtec. Starši namreč vedo, da jih vrhunska slovenska kakovost Fajfar nikoli ne pusti na cedilu. Mehak nedrseči podplat iz gume poskrbi, da otroci varno zakorakajo v šolske dni, ker so copati iz naravnih zračnih materialov, pa se noga tudi med najbolj navihano igro ne poti in ne smrdi.

Seveda vas na prodajnem otoku Fajfar celo leto pričakujejo vrhunski copati, natikači in druga udobna obutev. Poleg široke izbire usnjenih copat za odrasle in otroke so tu še copati iz volnenega filca, usnjeni natikači, cokle s pregibnim podplatom ter krzneni copati. Ne zamudite ponudbe zimskih copat. Tako prikupni so in odlično se obnesejo kot praznično darilo.

Fajfar – vse se začne z izbiro kakovostnega usnja

Obutev Fajfar je družinsko podjetje s 25-letno tradicijo, ki uspešno ustvarja udobje in kakovost za svoje kupce. Vsa obutev Fajfar je izdelana v Sloveniji, pri tem pa uporabljajo najbolj kakovostne materiale, kot so naravno usnje, ovčje krzno, volna, tekstil, filc ter konjska in goveja koža. Da je kakovost res na prvem mestu, poskrbi utečena ekipa podjetja, ki obutev oblikuje in izdeluje v lastnem obratu na Spodnjem Brniku. Obutev Fajfar je eno redkih podjetij, katerih izdelki so še vedno v celoti izdelani v Sloveniji. Materiale za obutev dobavljajo pri proizvajalcih iz Slovenije in Evropske unije, pri tem pa zahtevajo, da ima prav vsak uporabljen material ustrezen certifikat kakovosti.

Ideje za vrhunsko in edinstveno obutev po večini nastanejo znotraj ekipe podjetja, pri tem pa upoštevajo trende na trgu in želje kupcev. Motivi obutve so raznovrstni, serije majhne in unikatne, kar omogoča pestro ponudbo. Pri določenih modelih se lahko dogovorite za izdelavo obutve po naročilu – izdelajo motiv po vaših željah, personaliziran za posebne priložnosti.