Tobak Info | Ljubljana-Rudnik | Supernova

Mercator – najboljši sosed

Tobak Info

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
Spletna stran
Kategorija
Ostalo

Opravite hitre nakupe in se založite z novim čtivom

V Mercatorju sledijo željam in potrebam kupcev tudi s trafiko ob vhodu v hipermarket. Oglasite se po informacije v zvezi z nakupov v Mercatorju ali zgolj za hiter nakup revij in časopisov. Vzemite si trenutek zase in prebrskajte med policami, kjer boste zagotovo našli novo čtivo.

Vzemite si trenutek zase. Izbirajte med otroškimi revijami, revijami za najstnike, ženskimi revijami, revijami o avtomobilizmu in športu, znanstvenimi revijami, revijami za dom in dekoracijo ali med vrsto različnih časopisov velikih in manjših medijskih hiš. Opravite nakupe in obveznosti na enem mestu, po koncu pa si ob najnovejši izdaji vaše najljubše revije sprostite v bližnjem baru.

Časopisi, revije, tobačni izdelki, križanke in stripi

Tobak Info je del Hipermarketa Mercator, kjer vam nudijo pestro ponudbo izdelkov, kot so revije, časopisi, tobačni izdelki in drobnarije, ki vam bodo polepšale dan. Ustavite se pri Tobak Info in preglejte, če je vaša najljubša revija ravnokar izdala novo številko. Prelistajte med pestro ponudbo časopisov, pred odhodom na dopust pa se ne pozabite založiti s križankami in stripi, ki vam bodo krajšali čas.

Prijazne in ustrežljive prodajalke in prodajalci na Tobak Info so vam ves čas na voljo. V primeru, da boste med nakupovanjem potrebovali pomoč ali se vam bo porodilo vprašanje, se obrnite na njih.