Nova Supernova Ljubljana Rudnik je tu

Odkrijte številne novosti v še večji in bogatejši Supernovi Ljubljana Rudnik. Glavna vloga je rezervirana za vas.

Največji in najsodobnejši nakupovalni center Supernova je 6. aprila 2022 odprl svoja vrata. Več kot 50 novih trgovin, nova kulinarična oaza, številne možnosti za zabavo in aktivno preživljanje prostega časa prestavljajo nakupovalno izkušnjo na popolnoma nov nivo.

Nas še niste obiskali v živo? Preverite, kaj vse vas pričakuje v novi Supernovi Ljubljana Rudnik.

Povsem novo doživetje nakupov

V novem delu nakupovalnega centra Supernova Ljubljana Rudnik vas pričakuje več kot 50 novih trgovin za prav vsak okus. Med drugimi so odprle svoja vrata trgovine Half Price, Buzz, CCC, Cropp, House, Sinsay, Tezenis, dm, Mr. Pet, Optika Clarus, Sten Time, Optika Morela in številne druge.

Ne glede na to, ali vas navdušuje moda, šport, otroške igre, kuhanje ali urejanje doma, v Supernovi vam je vedno na voljo odlična trendi ponudba.

POGLEJ VSE TRGOVINE >

Nakupi in zabava z roko v roki

Uživajte nakupovalni dan po svoje. K odlični ponudbi trgovin smo dodali še prav posebno gostinsko oazo z 19 restavracijami in bari, fitnes, dva notranja zabaviščna parka za male in velike, zunanjo plezalno steno, igrala in športni park.

Kmalu pa boste svoje nakupe lahko podaljšali v pravo kino doživetje, saj prihaja tudi najnovejši Cineplexx kino s 7 vrhunskimi kino dvoranami in odlično kinematografsko ponudbo.

Slavnostna otvoritev v soju SUPER zvezd

Otvoritev nove Supernove Ljubljana Rudnik smo praznovali s številnimi dogodki. Prve radovedne oči obiskovalcev so si novo doživetje nakupovanja in zabave lahko ogledale že v sredo, 6. aprila 2022, na veliki slavnostni otvoritvi.

Na ta poseben dan smo pripravili večerno nakupovanje do 24.00 z ekskluzivnimi popusti, za res spektakularno vzdušje pa so poskrbeli številni glasbeni gostje (Klemen Slakonja, Marko Stankovič, ViP Band, Maja Keuc, Lea Sirk) in osupljivo dogajanje na vsakem kotičku centra. Večer smo zaključili v velikem slogu s koncertom glasbene zvezde Parov Stelar in osupljivim svetlobnim ognjemetom.

Živahno praznovanje smo nadaljevali v soboto, 9. aprila 2022, ko so prav vse ulice Supernove Ljubljana Rudnik zaživele v slavnostnem razpoloženju. Nakupe so pospremile nadvse zabavne predstave uličnega gledališča, za pravo vzdušje pa so poskrbeli glasbeni nastopi priljubljenih slovenskih zvezd. Z nami so bili Trkaj, Nipke, Dejan Vunjak, Polkaholiki, BQL, Nika Zorjan in Dino Petrić.