Vozi Miško | Ljubljana-Rudnik | Supernova

Restavracija "Vozi Miško" je odlična kombinacija ugodnih kosil, malic, dnevne ponudbe, ribjih jedi in specialitet iz balkanske kuhinje: čevapčiči v lepinji, sarajevski čevapčiči, pleskavice, pite - bureki, baklava.

Vozi Miško

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Kategorija
Kavarne in restavracije
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Kategorija
Kavarne in restavracije

Najboljše enolončnice se kuhajo v velikih loncih

Vsem dobro znana enolončnica je samostojna jed, ali pa krepka predjed, ki ogreje telo in pripravi duha na nove dogodivščine okusa. V restavraciji Vozi Miško velike piskre vsak dan napolnijo s kakovostnimi in svežimi sestavinami, ki se s preizkušenimi tradicionalnimi recepti pod kuhalnico najboljšega kuharja spremenijo v okusne čorbe. Vozi Miško čorba je vsak dan drugačna, a vedno sveža in tako okusna, da jo pomažete s sveže pečenim kruhom, pa naj bo to beli, temni ali koruzni.

V restavraciji Vozi Miško v Nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Rudnik je omogočen tudi invalidski dostop in zagotovljen parkirni prostor. V ponudbi so vedno dnevno sveže malice in okusna tedenska kosila, ki so na voljo tudi na študentske bone. Med obiskom restavracije se lahko povežete na brezplačen Wi-Fi, obstaja pa tudi možnost rezervacije mize po telefonu.

Specialitete iz balkanske kuhinje

Restavracija Vozi Miško vas bo prepričala s tradicionalnimi sarajevskimi dobrotami, kot so sarajevski čevapčiči, pleskavica, burek, različne pite in plošča Vozi Miško, ki je primerna za najmanj dva jedca. Po odličnem kosilu pa se lahko posladkate z baklavo ali tufahijo in nato spijete še pravo turško kavo, ki si jo natočite iz džezve in ob kateri se prileže ratluk. Namesto kave pa lahko spijete tudi pristno sarajevsko pivo ali domačo slivovko iz fraklja. 

V izboru specialitet iz balkanske kuhinje bo vsakdo našel obrok, ki se mu najbolj prileže med nakupovanjem. Pa naj bo to študentsko kosilo, ki je na voljo na študentske bone, družinsko kosilo, saj bodo tudi otroci na meniju našli jedi, ki jih imajo radi, ali pa večerno druženje s prijatelji ob kozarčku domačega žganja. Ponudba jedi je zares primerna za vsakega jedca, saj so na voljo tudi vegetarijanske jedi.