Tommy Hilfiger | Ljubljana-Rudnik | Supernova

Tommy Hilfiger ponuja pester izbor za moške in ženske, ki imajo prepoznaven življenjski slog in ameriški stil. Blagovno znamko odlikujejo modernost s klasičnim dizajnom, detajli in visoka kakovost izdelkov. Vsaka kolekcija je nekaj posebnega na svoj lastni način!

Tommy Hilfiger

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
Kategorija
Moda
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
Kategorija
Moda

Tommy Hilfiger – za vse ljubitelje mode

Vse kolekcije od nastanka do danes nosijo originalne oblikovalske podpise samega ustanovitelja Tommyja Hilfigerja. Modna trgovina ponuja velik izbor trendovskih oblačil in dodatkov za vse moške, ženske in otroke. Vsako novo sezono lahko v kolekcijah Tommy Hilfiger najdete najnovejše modne kose, kot so to plašči, usnjene jakne, spodnje perilo, najmodernejša obutev, kopalke, polo majice, modni dodatki, šali, rokavice, klobuki in mnoge druge. 

V poslovalnici Tommy Hilfiger v Nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Rudnik boste lahko izbirali med izdelki klasičnih kolekcij, ki so vedno na voljo v trgovini. Tommy Jeans je del pestre ponudbe Tommyja Hilfigerja in v ospredje postavlja enega najbolj priljubljenih modnih kosov in večne klasike – kavbojke, kjer boste lahko izbirali med najrazličnejšimi modeli. Zato lahko za katero koli formalno ali prostočasno priložnost izberete modne kombinacije Tommy Hilfiger, saj gre za visokokakovostna oblačila za moške, ženske in otroke.

Ena najbolj priljubljenih blagovnih znamk na svetu

Tommy Hilfiger, nekdaj znan kot Tommy Hilfiger Corporation in Tommy Hilfiger Inc., je ameriško vrhunsko podjetje, ki izdeluje oblačila, obutev, dodatke, dišave in opremo za dom. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1985, danes pa se prodaja v veleblagovnicah in več kot 2000 prodajalnah v 100 državah. Daniel Grieder je bil julija 2014 imenovan za izvršnega direktorja, ustanovitelj Tommy Hilfiger pa ostaja glavni oblikovalec podjetja, ki vodi oblikovalske ekipe in nadzira celoten ustvarjalni proces.

Tommy Hilfiger je ena vodilnih svetovnih oblikovalskih blagovnih znamk in je že široko priznana po vsem svetu, saj poudarja klasični ameriški modni stil, prepleten z edinstvenimi dizajni. Cilj blagovne znamke je prikazati vrhunski slog, kakovost in vrednost, ki jo bodo prepoznali kupci po vsem svetu. Znamki Tommy Hilfiger in Tommy Jeans, ki sta postali klasika v modnem svetu, s kolekcijami Hilfiger, Tommy Hilfiger Tailored, TommyXGigi in kolekcijami za moške, ženske in otroke, zagotavljata možnost, da lahko vsak ljubitelj modnih dobrot najde svoj novi najljubši trendovski kos