The Athlete's Foot | Ljubljana-Rudnik | Supernova

OSEBNI PREVZEM

The Athlete's Foot je globalna veriga trendovske športne obutve in oblačil z dolgoletno tradicijo, prisoten v 30 državah po svetu. Ponuja najnovejše trende mednarodnih blagovnih znamk Adidas, Nike, New Balance, Puma, Reebok, Vans in še mnogo drugih.

The Athlete's Foot

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Šport
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Šport

Izberite svojo športno obutev iz nove kolekcije, ki jo ponuja The Athlete's Foot

V poslovalnici The Athlete's Foot v Nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Rudnik lahko izbirate med svetovno znanimi blagovnimi znamkami Puma, Sneaky, Asics, Colmar, adidas, Vans, Reebok, BOO, Saucony, Bjorn Borg in mnogimi drugimi. Najnovejši modeli in trendovske barve športne obutve, ekskluzivne kolekcije in nove blagovne znamke, najdete pri The Athlete's Foot, katere lahko skombinirate z modnimi kosi oblačil in drugih športnih dodatkov. 

Kolekcija Adidas, vam ponuja linije obutve Superstar, Falcon, Nite Jogger, Gazelle, Stan Smith, Continental. Deerupt in Adilette omogoča različne kombinacije modnih slogov za vse priložnosti – prosti čas ali športne aktivnosti. Nike pa ponuja svoje vedno izstopajoče izdelke kot so Jordan, Air Force, Air Max 270 in Air Max 720, Tekno, Huarache, Vapormax in ostali. Jutranji tek v parku, popoldanski sprehod po mestu, druženje v nakupovalnem centru ali zabava ob posebni priložnosti, najprimernejšo obutev za katerikoli namen boste našli v The Athlete's Foot.

Postanite športniki s stilom z The Athlete's Foot

Leta 1971 sta Robert in David Lando odprla prvo The Athlete’s Foot prodajalno v Pittsburghu, Pennsylvanija. To je bila v tistem času prva trgovina, specializirana za športno obutev v ZDA. Kasneje je postala prvi franšizer le-te, z več kot 200 prodajalnami do leta 1978. Danes so vodilna veriga prodajaln s trendovsko športno obutvijo in oblačili v 26 državah v 486 prodajalnah po svetu. Leta 2012 je Athlete’s Foot prešel pod okrilje podjetja Intersport Internacional Corp. (IIC), s sedežem v Švici. 

Prodajalne The Athlete’s Foot omogočajo tradicionalno in vznemirljivo nakupovalno izkušnjo zaradi katere se kupci radi vračajo. Njihovi kupci so aktivni, navdušeni nad digitalnimi tehnologijami, globalno usmerjeni in modno ozaveščeni. Zato je tudi ambient v njihovih prodajalnah temu primeren in tudi storitvame za katere poskrbijo člani ekipe, ki bodo z vami delili strast do športa in športnih izdelkov, poznavanje novih modnih trendov, sledijo enakim načelom. Pri The Athlete's Foot verjamejo, da svoje kupce spreminjajo v strastne športnike s stilom.