Španska vas | Ljubljana-Rudnik | Supernova

Odlični tapasi, vrhunska španska vina ter veliko dobrot s pridihom španske kulinarike. Ulični bistro Španska vas vam vedno postreže s pristnimi okusi.

Španska vas

Delovni čas
ponedeljek 10.30 - 22.00
torek 10.30 - 22.00
sreda 10.30 - 22.00
četrtek 10.30 - 22.00
petek 10.30 - 22.00
sobota 10.00 - 22.00
nedelja 13.00 - 20.00
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Kavarne in restavracije
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Kavarne in restavracije

Gurmanski čari Španije na vašem krožniku

Pravijo, da se v Španiji med obroki čas ustavi. Španci znajo uživati v dobri hrani, cenijo pristne sestavine in okuse, ki se lepo povežejo v slastno simfonijo. To dobro razumejo v uličnem bistroju Španska vas. Na meniju restavracije v nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Rudnik se najdejo sveže pripravljeni ulični obroki in najbolj priljubljene španske jedi. Ljubitelji španske kulinarike boste tu okusili najbolj živahne tapase, na katerih kraljujejo mesne specialitete, morske dobrote in tudi nekaj za vegane. Znamenite 'tortille', kalamari, meso prežeto z bogatimi mediteranskimi začimbami in krompirček 'patatas bravas' bodo zaigrali na vaše brbončice.

Tapas kultura narekuje počasno uživanje v hrani in seveda dobro vino. Zberite prijatelje, naročite veliko različnih jedi z menija in se predajte hedonističnim užitkom v dobri družbi. Razumemo pa tudi, da včasih preprosto ni časa, zato ste dobrodošli tudi na hitrem kosilu ali malici med službo, jedi pa lahko naročite in vzamete tudi za s sabo.

Španska vas – avtentična izkušnja španske kulinarike

Prijazna postrežba, velik nasmeh in okusni obroki z avtentičnim pridihom Španije. To je filozofija, ki ji sledi restavracija Španska vas. Vsak dan, z vsakim obrokom ali tapasom, želijo svojim gostom narediti dan še boljši in jih zapeljati po poteh pristnih hedonističnih okusov tradicionalne mediteranske kuhinje.

Ekipa uličnega bistroja neprestano skrbi za vrhunsko kakovost in pristno vzdušje. Navdušenje nad odlično špansko kulinariko, temperamentnimi vini in kvaliteto druženja v barih ob tapasih in glasbi je ekipo zvabilo na špansko podeželje, kjer so pri zadružnih proizvajalcih na deželi poiskali najboljše delikatese, vina, olive in olja ter se z njimi vrnili v Slovenijo. Sedaj imajo cilj in željo, da tapas kulturo razširijo tudi med prijatelje in ljubitelje dobre hrane. Vse jedi na meniju bistroja Španska vas so pripravljene iz vrhunskih osnovnih sestavin španskega podeželja, za sveže sestavine in dodatke k jedem pa poskrbijo pridelki slovenskih kmetov.  

Odlično špansko paello, ki jo pripravljajo kuharski mojstri Španske vasi, lahko okusite tudi na Odprti kuhni v centru Ljubljane.